Oxette | Zadar | Supernova

Neodoljiva grčka fantazija uz najširu ponudu nakita.

Oxette

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Poznati grčki brend Oxette u shopping centru Supernova Zadar

Poznati grčki brend Oxette svoje mjesto u shopping centru Supernova Zadar pronašao je u prizemlju centra odmah pored glavnog srednjeg ulaza. Pored trgovina Venera i Optike Optotim očekuje vas ugodno okruženje uz ljubazne zaposlenike koji će vam pomoći odabrati odgovarajući nakit, poklon za svoje voljene ili najnoviji sat za najbolju dopunu modnom stilu kojeg njegujete.

U najnovijim modernim kolekcijama nakita pronaći ćete narukvice, naušnice, ogrlice, prstenje, privjeske i lančiće. Odabir je obogaćen i posebnim kolekcijama kao što su Oxettissimo Tennis, Eva, Oasis, Nomads, Anaconda, Luna, Glimmer, Lucky Charms 2019 i brojne druge.

U ponudi satova očekuje vas šarolik izbor ručnih satova s reljefnim uzorcima, graviranim dodacima, satova u obliku narukvica, pozlaćenih satova, kožnih satova, satova s crtežima i brojnih drugih modernih modela za žene i muškarce.

Neke od najpopularnijih kolekcija Oxette je snimao i na egzotičnim lokacijama te time upotpunio ponudu modelima za sve modne ljubitelje. Uživajte u ponudi koja će vam ispričati posebnu priču i odvesti vas u putovanje modnim užicima.

Poznati grčki brend koji proizvodi i prodaje nakit, satove i brojne modne dodatke

Oxette je poznati grčki brend s potpisom Perideo S.A. koji iza sebe ima više od 25 godina iskustva u uspješnom poslovanju ne samo u Grčkoj, nego i šire. Riječ je o poznatom brendu koji proizvodi i prodaje nakit, satove i brojne modne dodatke. Prva otvorena trgovina bila je još davne 1998. godine u Ateni i od tada privlači pažnju brojnih kupaca koji vole jedinstveni bezvremenski nakit za sva vremena.

Oxette je danas zastupljen diljem svijeta u brojnim državama bilo da je riječ o vlastitim trgovinama ili putem raznih poslovnih partnera i distributera franšize. Ovaj brend namijenjen je neovisnim i modernim ženama i muškarcima koji vole modom istaknuti vlastitu osobnost i vlastiti stav na društvo i okruženje.

Dizajn je inspiriran jedinstvenim i originalnim pristupom kako bi se kreirali pravi komadi koji su kombinacija elegancije, raznolikosti i naglaska na casual stil i glamur.

Kreativni tim iz tvrtke Oxette fokus stavljaju na kreiranje komada s kojima ćete se osjećati dobro kao i što ćete svojim stilom poslati jasnu poruku dobrog stila. Prepoznatljive Oxette kolekcije ponudit će najbolji izbor kvalitetnog i glamuroznog nakita, dizajnerskih satova te brojnih modnih dodataka koji su pomno smišljeni kako bi se postigla ravnoteža između prave umjetnosti i modnih trendova.