Hrvatska pošta | Zadar | Supernova

Osim poštanskih usluga, Hrvatska pošta pruža vam i brojne druge praktične usluge pa brojne obaveze možete izvršiti na jednom mjestu - brzo i jednostavno.

Hrvatska pošta

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Srijeda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 20:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Brojne dnevene obveze možete obaviti na jednom mjestu - u poslovnici Hrvatske pošte centra Supernova Zadar

Obaviti sve na jednom mjestu i pritom štedeći vrijeme, u današnje vrijeme je luksuz. Platiti račune dok obavljate shopping po odličnim cijenama dio je stvarnosti koja se događa u prizemlju centru Supernova Zadar.

Obavite li kupovinu u trgovini Spar ili Muller, ne morate ići daleko da biste poslali pošiljku ili platiti struju, vodu ili grijanje. Osim obavljanja standardnih poštanskih usluga, na šalterima Hrvatske pošte možete podići gotovinu, primati ili slati novac, ugovoriti dodatno zdravstveno osiguranje ili stambenu štednju, kao i plaćati mnoge račune bez naknade. Iskoristite jedno od mnogobrojnih usluga, a ljubazno i uslužno osoblje Hrvatske pošte odgovorit će vam na sva pitanja i nedoumice.

Trebate li poslati paket, učinite to jednostavno i sigurno uz hpekspres uslugu koja će brzo i efikasno, uz kratak rok dostave, učiniti to za vas. Ugovorite uslugu gledanja EVOTV-a, jednog od najboljih televizijskih programa za sebe ili turiste koji će biti oduševljeni dodatnom uslugom.

S povjerenjem se obratite Hrvatskoj pošti i olakšajte si obavljanje poštanskih usluga jednostavno i sigurno. 

Brze poštanske i financijske usluge na jednom mjestu

Hrvatska pošta ima jedinstvenu prodajnu i uslužnu mrežu diljem Hrvatske i u centrima Supernova. Od svog osnutka, još od 1999. godine, Hrvatska pošta je u vlasništvu Republike Hrvatske i time je nacionalni poštanski operator Republike Hrvatske te ima vodeću poziciju na tržištu poštanskih usluga zbog čega je za svoje poslovanje osvojila niz nagrada.

Hrvatska pošta u ponudi svojih usluga ima poštanske i logističke usluge te nudi i razne financijske usluge kao i usluge maloprodaje i digitalne televizije na području cijele Hrvatske. Također, Hrvatska pošta izdaje i poštanske marke Republike Hrvatske s brojnim specifičnim i limitiranim izdanjima ovisno o tijeku važnih događanja.

Poštanske usluge uključuju prijam, usmjeravanje, prijenos i uručenje poštanskih pošiljki u unutarnjem i međunarodnom prometu. Poštanske usluge dostupne su na cijelom teritoriju Republike Hrvatske svim korisnicima pod istim uvjetima. Tako u pošti možete poslati pošiljku s plaćenim odgovorom (IBRS/CCRI pošiljke) kao i poslati ubrzanu poštu (EMS) te pošiljku s dodatnom vrijednosti kao što je usluga hpekspres, poslovni paket i e-paket.

Usluga epošta specifična je zbog toga što svojim korisnicima pruža mogućnost obavljanja niza usluga elektroničkim putem. Tako putem usluge ePošta možete primati i slati pisma, poruke i razne dokumente uključujući i račune, plaćati račune kreditnim i debitnim karticama. Prijava u servis ePošta vrlo je jednostavna i omogućava sigurno, brzo i efikasno upravljanje dokumentima.

Također, tu je i hpekspres usluga koja predstavlja brzu dostavu Hrvatske pošte diljem Hrvatske s kratkim dostavnim rokom istog ili sljedećeg radnog dana. Razne financijske usluge poput prijenosa novca, plaćanja računa, podizanja gotovine, mjenjačnice i slično, također možete sigurno i brzo obaviti u Hrvatskoj pošti.