Hrvatska Lutrija | Zadar | Supernova

Okušajte sreću i iskusite neizvjesnost igara Hrvatske Lutrije.

Hrvatska Lutrija

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Iskušajte sreću u poslovnici Hrvatske Lutrije u centru Supernova Zadar

Hrvatska Lutrija smještena je u prizemlju shopping centra Supernova Zadar odmah pored trgovine Spar i Hrvatske pošte. Na adresi Ulica Akcije Maslenice 1, u gradu Zadru, očekuje vas jedna od poslovnica Hrvatske Lutrije gdje možete pronaći svoju dozu zabave i neizvjesnosti igrajući razne igre na sreću ili zabavne kladioničarske igre.

Ako ste ljubitelji zabave i osjećate se sretno ili biste se kratko odmorili od kupovine u trgovinama centra Supernova Zadar – zaustavite se u poslovnici Hrvatske Lutrije i okušajte se u igrama na sreću. Ako vam zabava nije dovoljan razlog da dođete do Hrvatske Lutrije, onda je zasigurno mogućnost osvajanja velikog dobitka jedan od boljih razloga. Odigrajte EuroJackpot, Loto 7/39, Bingo 15 od 90, Keno i Toto 13 te osvojite vrijedne iznose. Dobici su razni, od manjih novčanih svota pa sve do višemilijunskih koji vam mogu promijeniti život iz temelja. Dio sredstava prikupljanih u Hrvatskoj Lutriji raspodjeljuje se i na društveno korisne svrhe što je još jedan od razloga da sudjelujete.

Možda je baš danas vaš sretan dan

Hrvatska Lutrija njeguje dugogodišnju tradiciju priređivanja igara na sreću, a u Hrvatskoj je prisutna s bogatim asortimanom igara na sreću poput raznih lutrijskih i kladioničarskih igara, igara na automatima i u casinima. Istovremeno, Hrvatska Lutrija generira i značajna novčana sredstva kojima sudjeluje u realizaciji brojnih projekata. Oni imaju za cilj unaprijediti kvalitetu života na mnogim područjima društvenog života i u svim dijelovima Hrvatske.

Stalnim unaprjeđivanjem igara, Hrvatska Lutrija nastoji kontinuirano ispunjavati, ali i nadmašiti očekivanja svojih igrača te igre priređivati tako da budu zabavne igračima, korisne društvu te da budu  - više od igre.

Igre na sreću dugogodišnja su zabava mnogim strastvenim igračima ili povremena razonoda onima željnima zabave. Bingo, EuroJackpot, Online Bingo, Keno, Loto 6/45 i Jocker, Loto 7 i Brzih 35 samo su neke od vrlo popularnih igara koje svojim igračima mogu donijeti vrijedni dobitak, čak i od više milijuna kuna. Čekajući izvlačenja, brojni se igrači zabavljaju i uživaju u maštanju kako uložiti potencijalni dobitak.

Izrazito su popularna i razna klađenja, čak toliko da imaju i svoju online inačicu. Online se, također mogu pronaći i eSrećke, popularne i zabavne igre koje su osvojile brojnu publiku. Osjećate li se sretno? Ne čekajte, požurite po svoj listić u Hrvatsku Lutriju.