Tisak media | Zadar | Supernova

U roku od 24 sata, 365 dana u godini, može distribuirati svaki proizvod na bilo koje mjesto u Hrvatskoj što ga čini jedinstvenom distribucijskom kućom.

Tisak media

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Tisak Media - jedinstveno odredište za kupnju u centru Supernova Zadar

Jedno od prodajnih mjesta Tisak Medije pronaći ćete u prizemlju shopping centra Supernova Zadar odmah pored prvog zapadnog ulaza u sam shopping centar. Između trgovina Springfield i Galileo očekuje vas prostor od čak više od 150 kvadratnih metara.

Jedinstveno je to odredište za obavljanje brojnih obaveza bilo da želite platiti račune, poslati paket, kupiti karte za gradski i međugradski prijevoz, kupiti foto album ili kupiti listić za jednu od igara na sreću. Pred novu školsku godinu u trgovini Tisak Media pronaći ćete izvrstan izbor školskih torbi, opreme za školu, bojanki, pernica, bilježnica, bojica i mnoštvo toga.

Osim specijalnih ponuda, tijekom godine možete naći i super ponudu knjiga za čitanje na plaži, na godišnjem odmoru ili tijekom praznika. Na policama vas očekuju brojni naslovi poznatih svjetskih književnika kao što su. Jo Nesbø, C.J. Tudor, T.M. Logan, Khaled Hosseini, E.L. James i brojni drugi. U trgovini Tisak Media moguće je plaćanje i karticama što će zasigurno olakšati vaše plaćanje računa i ostalih usluga.

Za bezbrižno rješavanje obveze uz sve na jednom mjestu

Tisak je najveći maloprodajni lanac kioska s mrežom od 1000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Dokazuju to brojne usluge koje kupcima omogućuju zadovoljenje svih svojih potreba na jednom mjestu – kupovina dnevnih tiskovina, modnih, sportskih i specijaliziranih časopisa, TISAK media Webshop, slanje paketa raznih veličina, TISAKbizz usluga, izrada fotografija, usluga fotokopiranja, Franck Café COFFEE TO GO i Podigni NOVAC (Cash Advance).

Pošaljite paket po povoljnijoj cijeni, promijenite novac, platite račune s 2D barkodom, odigrajte najpopularnije igre na sreću Hrvatske lutrije- i to sve na kiosku Tiska. Olakšajte si izbor biranja poklona i iznenadite najbliže Tisak media poklon karticom koja će razveselit zaljubljenike u čitanje, glazbu, filmove ili video i društvene igre.

Tisak poslovnice omogućuju vam i kupovinu karata za zagrebački i osječki javni gradski prijevoz, kupovinu SMS ENC bonova, Paysafecard ili Ekesh bonova te prodaju ulaznica iz Eventim sustava za sva važnija kulturna i sportska događanja. U roku od 24 sata, 365 dana u godini, može distribuirati svaki proizvod na bilo koje mjesto u Hrvatskoj što ga čini jedinstvenom distribucijskom kućom.

Tisak tako postaje jedinstveno odredište za kupnju koje nudi najširi asortiman i najbolju uslugu.