Kerver | Zadar | Supernova

Domaća kvaliteta, moderan dizajn i prihvatljive cijene glavne su karakteristike modnog brenda Kerver.

Kerver

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Posjetitelji centra Supernova Zadar uživat će u izboru modnih kolekcija brenda Kerver

Domaće, kvalitetno, udobno i cijenom prihvatljivo -  najbolji je opis hrvatskog brenda muške mode Kerver. Izbor broj jedan većini moreplovaca, ovaj renomirani odjeće na svojim policama ima ugodne modele majica kratkih rukava, dugačkih ili kratkih hlača, kvalitetne jakne idealne za jak vjetar i hladno vrijeme.

Ljetna kolekcija muške mode sastoji se i od kariranih košulja ili pak onih na prugice, kao i udobnih, modernih mokasina idealnih za proljetnu šetnju ili ljetne večeri. Zimska kolekcija sastoji se od sportskih i elegantnih hlača, toplih majica dugih rukava, kao i nepropusnih jakni idealnih za zimsko vrijeme.

Kvaliteta izrade, kao i popularan dizajn oduševit će svakog ljubitelja jedrilica, jahti i ostalih brodica.

Ako ste više tip "hvali more, drž' se kraja", Kerver modne kombinacije odlično će izgledati i dok šećete rivom, Kalelargom ili slušate morske orgulje. Želimo vam mirno more i ugodnu plovidbu uz kvalitetnu Kerver odjeću i obuću.  Vidimo se u Kerveru!

Prepustite se osjećaju slobode i ugodnosti uz odjeću brenda Kerver

Ljubitelji mora, plovidbe i jedrilica koji svoje slobodno vrijeme provode ploveći Jadranskim morem ili Mediteranom, u potpunosti se mogu prepustiti osjećaju slobode i ugodnosti uz odjeću brenda Kerver. Hrvatski brend muške mode pozicionirao se na tržištu svojom kvalitetom i izdržljivošću materijala koji će zadovoljiti i najzahtjevnije nautičare.

Dizajn i kvaliteta izrade neće iznevjeriti ljubitelje svih vrsta brodica, čamaca, gumenjaka ili jahti. Polo majice kratkih rukava s tipičnim mornarskim plavo-bijelim prugicama odlično će doći po ljetnim vrućinama i jakim suncem.  Kombinirajte ih uz tamnoplave kratke hlačice, prepoznatljive među nautičarima te uz kvalitetni kožni remen ili pak onaj od imitacije špage.

More i ljeto ne mogu proći bez kupanja i plivanja u moru, a i za to se pobrinula Kerver trgovina koja u bogatoj ponudi muških kupaćih hlača ima duže ili kraće modele, šarene ili jednobojne.

Na moru se vrijeme vrlo lako okrene, pa će vam čvrsta kvalitetna šuškava jakna u prekrasnoj crvenoj boji odlično doći kada puše bura i kada more nije mirno kao kada je maestral.

Za opuštene trenutke mirne plovidbe odaberite prozračne karirane košulje koje možete kombinirati uz uvijek moderne tamnoplave, crvene ili smeđe mokasine. Začinite svoj outfit klasičnim trapericama i spremni ste za odličan provod. Doživite putovanja i avanture uz kvalitetan izbor Kerver odjeće i obuće.