Timberland je vodeća “outdoor” robna marka. Trgovina nudi Timberland kolekcije muške i ženske odjeće kao i široki raspon svoje poznate obuće za muškarce, žene i djecu.

Timberland

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Timberland u centru Supernova Zadar

Biti ikona znači izdržati test vremena, trendova i generacija. Ove godine slavimo 50. obljetnicu Original Yellow Boot.
Nasljeđe koje traje 50 godina ne zahtijeva samo dugotrajnost, kvalitetu ili učinak, već i kombinaciju svih ovih aspekata - dokazanih tijekom vremena.
Kad ljudi stanu u par Timbica, hodaju u koži vizionara, umjetnika, ikonoklasta, buntovnika, disruptora i vođa. Oni hodaju stopama onih koji su izazvali svijet da sanja, misli i djeluje veće od onoga što su mnogi mislili da je moguće.
Nositi Timberlande znači dati izjavu da nose isti duh.
Taj nas je duh naveo da dizajniramo legendarnu Timberland čizmu s inovativnošću, umijećem i domišljatošću. Štiti ih od vremenskih nepogoda pa se mogu hrabro suprotstaviti elementima. 50 godina na ulicama, na poslu i u prirodi nadahnulo nas je da ponovno zamislimo ovaj klasični stil u potpuno novom spektru boja—nadahnut elementima u prirodi—koji utjelovljuju bit onoga što izazivamo i prihvaćamo.
Prihvaćamo elemente vjetra, vode, zemlje i neba još mnogo godina.

 


 

Izrađen za odvažne

Timberland je uvijek bio i uvijek će biti izgrađen za odvažne.
Vjerujemo u one koji su dovoljno hrabri da grade. Oni koji osporavaju granice. Oni koji traže nove horizonte. Oni koji ograničenja vide kao prilike, a zatim jure za njima.
Odvažnost nade da danas možemo biti bolji nego jučer. Hrabrost ima odvažnosti i hrabrosti da se pojavi, svaki dan, i uhvati je za sobom. Hrabrost preuzima rizike, velike i male, kako bismo inspirirali sebe, svoje prijatelje i obitelji te naše zajednice poduzimanjem akcija prema svjetlijoj budućnosti.
Vjerujemo u penjanje više, samouvjereno izražavanje, dublje učenje, nesebično služenje, neustrašivo stvaranje i biti šampion za ono što pali našu strast.
Ove sezone donosimo vam kolekciju stvorenu za odvažne.