Hoću knjigu | Zadar | Supernova

U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Hoću knjigu novi je lanac knjižara koji knjigoljupcima nudi najbolji izbor iz svijeta knjiga i papirničkog asortimana

Na knjižarskoj sceni pojavio se nakon kraha knjižarskog lanca APM (Algoritam, Profil i Mozaik) u lipnju 2017. godine.

Knjižarski lanac osnovala su tri mlada poduzetnika s iskustvom u papirničarskoj branši te farmaceutskoj industriji – Jurica Čubrić, Zvonko Čubrić i Matija Fojs. Kao strastveni čitači i obožavatelji knjiga, otvaranjem novih knjižara na nekadašnjim lokacijama Algoritma, Profila i Mozaika (Arena centar, Bogovićeva 7, City Centar One West, Joker centar, Tower centar, Gajeva 17 Varaždin. Supernova Garden Mall, Supernova Zadar) htjeli su posjetiteljima ponuditi novo iskustvo knjige – kroz dinamičan i zabavan sadržaj, uz ustaljene, no drugačije promocije. Njihova želja rezultirala je s više stotina događanja u razmaku od tri godine.

Hoću knjigu knjižare opremljene su na najmoderniji način te čitatelju nude najširi raspon kvalitetnih naslova i savjeta stručnih trgovaca s iznimnim poznavanjem književnosti. U Hoću knjigu knjižarama udružuju se svjetovi iz mašte koji vas pozivaju na nove avanture i opuštanje. Čitanje, kao ni pisanje, nije usamljena aktivnost pa čitatelj, ulaskom u Hoću knjigu knjižare, ima priliku obogatiti svoj život zanimljivim iskustvima i ljudima.

Knjiga kao bogatstvo iskustva

Nije potrebno posebno naglašavati koliko nam knjige mogu obogatiti život i promijeniti stavove, gledišta na neka situacije i donijeti nam potpuno nova iskustva. Čitanje je zbilja pohvalna navika, a uz napredak tehnologije knjige su nam dostupnije nego ikada. Iako postoje brojne digitalne verzije većine knjiga, onaj osjećaj držanja knjige u ruci te osjet njenog mirisa i dalje ima svoju posebnu karakteristiku. Tiskana izdanja knjiga nose nostalgičnu notu, imaju svoj šarm i predstavljaju toplinu trenutka. Upravo ljubitelji dobrog štiva, posebnih tiskanih izdanja i brojnih kolekcija, odabiru knjižaru Hoću knjigu kao svoje omiljeno odredište za pronalaskom najnovijeg naslova. U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu je popularni lanac knjižara koji u svojoj ponudi ima najveći i najbolji izbor iz bogatog svijeta knjiga i papirničkog asortimana. Svi knjigoljupci mogu uživati u sjajnom izboru brojnih naslova, pisaćeg pribora, igračaka, udžbenika, darovnog programa i brojnih drugih zanimljivih artikala. Među knjigama očekuju vas brojni svjetski naslovi, domaći autori i najpopularniji žanrovi uz odlične cijene. U knjižari Hoću knjigu možete pronaći i odjel multimedije koji vam nudi sjajan izbor iz svijeta glazbe, filma, gadgeta, ulaznica za koncerte i slično.