Optika Anda | Zadar | Supernova

Sačuvajte vid i izgledajte neodoljivo uz kvalitetne i moderne dioptrijske i sunčane naočale.

Optika Anda

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Popusti
30% popusta
Iskoristi -30% i uživaj u nadolazećim sunčanim danima!
Vrijedi od 16. travnja 2024.

Uživaj u nadolazećim sunčanim danima jer te častimo s -30% na sunčane naočale i dioptrijske okvire uz kupnju Anda cleanera ili Kasko osiguranja. Pogodnost vrijedi do 21.4. 

Optika Anda nudi vam fantastičan izbor dioptrijskih i sunčanih naočala - poslovnicu potražite u centru Supernova Zadar

Za svoje oči i zdravlje vida birajte samo najbolje – profesionalnu uslugu i najkvalitetniji asortiman naočala potražite u trgovini Optika Anda smještenoj na prvom katu shopping centra Supernova Zadar.

Ljubazno osoblje trgovine vrhunski je educirano i pružit će vam profesionalnu pomoć neovisno o tome tražite li sunčane ili dioptrijske naočale, čak i odabirete li dioptrijske naočale prvi put. Svima koji žele dobro izgledati i još bolje vidjeti, Optika Anda nudi cjelovitu uslugu – od oftalmološkog pregleda vida, bogatog asortimana i savjetovanja prilikom odabira naočala te kvalitetnog servisa naočala. Tražite li dioptrijske naočale svakako povedite računa o tome da su one uistinu dio vašega identiteta stoga neka odlično odražavaju vašu osobnost, a vašem licu pristaju besprijekorno.

Bez para sunčanih naočala brojni ne mogu zamisliti ljetne mjesece, a nekima su one sastavni dio svakodnevice i tijekom cijele godine. Kako je gotovo nezamislivo zadarskim ulicama šetati bez svojih omiljenih sunčanih naočala neka baš Optika Anda bude odredište za odabir novoga modela.

Optika Anda vam donosi bogatu ponudu renomiranih brendova sunčanih i dioptrijskih naočala te visokokvalitetnih leća

Upoznaj Optiku Anda, obiteljsku tvrtku iz Splita koja je osnovana 1999. godine i koja od tada osvaja srca svih ljubitelja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Danas je Optika Anda postala sinonim za naočale i uspela se na postolje kao vodeća optika u Hrvatskoj unutar svoje industrije.

Zakorači u Anda svijet i istraži najbolje kolekcije naočala koje su pažljivo birane da odgovaraju svim generacijama i životnim stilovima. Uz najprestižnije svjetske brendove naočala, u bogatoj ponudi nalaze se i Anda paketi kompletnih dioptrijskih naočala već od 69,00 eura. Za najmlađe tu su Anda Kids pakete u kojima se uz kupnju Kids naočalnih leća dobiva gratis dioptrijski okvir.

U Anda poslovnicama brinu se da vaše iskustvo kupnje bude što ugodnije i kompletnije, stoga nude uslugu besplatne provjere vida, osiguranja naočala te izradu dioptrijskih naočala po vašim mjerama. Za bezbrižno uživanje u vašim naočalama, možete ih zaštiti uz policu Kasko osiguranja od svih vrsta štete. Uz najsuvremeniju tehnologiju za kontrolu dioptrije i pregled vida, Anda Experti pružaju precizan pregled i savjetuju vam najbolje rješenje za vaše oči.

Strastveno biraju najbolje proizvode, brinu o zdravlju vaših očiju i pomažu svima onima koji su u potrazi za ljepšim pogledom na život!