U.S. Polo | Zadar | Supernova

U.S. Polo je posebno prepoznatljiv ponajviše po polo majicama za žene i muškarce, te košuljama od kvalitetnih materijala.

U.S. Polo | Zadar | Supernova

U.S. Polo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Udobna i moderna odjeća i obuća inspirirana polom u centru Supernova Zadar

Upravo je prva trgovina U.S. Polo u Hrvatskoj otvorena baš u shopping centru Supernova Zadar na adresi Ulica Akcije Maslenice 1. Tako je grad Zadar dobio posebnu modnu povlasticu s odličnim izborom novih kolekcija ovog poznatog svjetskog brenda.

Trgovina se smjestila na prvom katu centra, odmah pokraj trgovina H&M i Fashion&Friendsa. Na policama trgovine U.S. Polo pronaći ćete odličan izbor novih kolekcija i širok izbor za sve generacije žena, muškaraca i djece. Pravo je to odredište za one koji cijene kvalitetu i dobar dizajn, a prepoznatljive polo majice potrajat će iz sezone u sezonu.

Najprepoznatljiviji simbol ovog brenda je polo igrač koji predstavlja povijesni simbol nastanka i razvoja ovog brenda. Udobne modele hlača, majica, košulja, jakni, sportske obuće, modnih dodataka, donjeg rublja, kupaćeg asortimana i slično, pronaći ćete i po sniženim cijenama tijekom perioda sniženja. Cijene su tada i do 70% niže, a najpopularnija akcija je svakako ona koja donosi sve u pola cijene.

U.S. Polo predstavlja udobnu i modernu odjeću i obuću inspiriranu polom

United States Polo Associate puni je naziv poznatog američkog brenda U.S. Polo Assn. koji postoji još od davne 1890. godine. U.S. Polo Assn. dijelom je velike svjetske grupacije pod nazivom Aydinli Group, a nastao je kao sportski brend naslanjajući se na povijesti pola kao sporta u kraljevskim i plemićkim krugovima.

Brend predstavlja udobnu i modernu odjeću i obuću inspiriranu polom. Specifičan i profinjen sportski stil ostao je obilježje ovog brenda i nakon toliko godina te dominira u svim kolekcijama. U Aydinli grupaciji još su i planetarno poznati brendovi Pierre Cardin i Cacharel.

Kao glavni predstavnik sporta u grupaciji, U.S. Polo najzastupljeniji je na tržištima SAD-a i Kanade, a ne zaostaje ni na tržištima Europe i Azije. Svojim bojama i amblemom odražava pravi duh polo sport. U ponudi su kolekcije za muškarce, žene i djecu bilo koje dobi, a U.S. Polo je omiljeni brend među mladima i obiteljima.

Široki asortimani nude moderne odličan izbor odjeće, obuće, accessoriesa, novčanika, torbi i još mnogo toga. Brend je posebno prepoznatljiv ponajviše po polo majicama za žene i muškarce, te košuljama od kvalitetnih materijala.

U.S. Polo prati profinjenu eleganciju i moderan stil koji predstavlja udobnost i jednostavnost svakodnevnog života. Nove kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima donose samo najbolje iz svijeta trendova i mode, a uvijek su prožete elementima harmonije mora i svježine godišnjih doba.