Calzedonia | Zadar | Supernova

Upečatljiv dizajn i vrhunska kvaliteta odlika su fantastičnih Calzedonia linija donjeg rublja i kupaćih kostima.

Calzedonia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Odličan izbor donjeg rublja i kupaćih kostima očekuje vas u trgovini Calzedonia u centru Supernova Zadar

Calzedonia je mnogima sinonim za vrhunsku kvalitetu donjeg rublja, a proizvode ovog brenda redovno odabiru svi kojima je kvaliteta visoko na listi prioriteta prilikom izbora odjevnih predmeta. Ipak, Calzedonia je i puno više od vrhunske kvalitete samih materijala - svaku kolekciju odlikuje i atraktivan dizajn koji prati posljednje modne trendove.

Posjetite zadarsku poslovnicu Cazedonije u prizemlju shopping centra Supernova Zadar i uživajte u bogatom izboru, a trebate li savjet prilikom kupovine, ne ustručavajte se za pomoć obratiti ljubaznom osoblju trgovine.

Bogata ponuda čarapa namijenjena je djeci, muškarcima i ženama svih generacija, kao i odličan program odjeće za spavanje. Tražite li donje rublje koje će istovremeno biti i atraktivno i ugodno, uživat ćete u izboru pamučnih, čipkastih i push up grudnjaka, gaćica, bokserica, potkošulja, bodija, steznika raznih veličina i modela.

Ljetni program donosi fantastične linije bokserica za kupanje, jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima i praktičnih dodataka za plažu za djecu, žene i muškarce. Artikle iz ponude trgovine Calzedonia, osim vrhunske kvalitete, odlikuju i pristupačne cijene pa, uz brojne uštede, u izboru i kupovini možete uživati još i više.

Talijanski dizajn i kvaliteta Calzedonia kolekcija

Tvrtka Calzedonia osnovana je 1986. godine u Veroni, a Grupacija Calzedonia trenutno broji maloprodajnu mrežu od 3.860 prodavaonica u 40 zemalja širom svijeta. Poslovni uspjeh i odlična prihvaćenost brenda može se pripisati i odličnoj kombinaciji nekoliko važnih faktora; raznolikost asortimana koji prati najnovije modne trendove, vrhunska kvaliteta izrade i korištenje najkvalitetnijih materijala.

Ovaj renomirani talijanski brend donjeg rublja, čarapa i kupaćih kostima Calzedonia cijele vam godine nudi kvalitetne i udobne artikle odličnog dizajna. Uz bogat izbor pidžama, spavaćica i tajica posebno je atraktivna ponuda čarapa. Calzedonia nudi široki asortiman ženskih samostojećih čarapa, najlonki, ženskih i dječjih čarapa s gaćicama, kratkih i dugih čarapa te dokoljenica za bebe, djecu, muškarce i žene.

Posebno je prepoznatljivo kvalitetno donje rublje trgovine Calzedonia jer ga odlikuju vrhunski materijali i praktičan dizajn. Prepoznajete li važnost odabira kvalitetnog donjeg rublja, asortiman Calzedonije neće vas razočarati.

Materijali koji savršeno odgovaraju vašem tijelu, ugodni su za nošenje, a rublje je istovremeno vrlo atraktivnog dizajna – odabirom ovakvih komada zasigurno nećete pogriješiti. Osim standardne ponude kupce očekuju i prigodne kolekcije koje prate brojne prigode i praznike tijekom godine.

Zimska blagdanska ponuda odlična je za odabir poklona, a prve tople i sunčane dane redovito prate i nove kolekcije kupaćih kostima i dodataka za plažu. Priuštite svojoj koži samo najkvalitetnije i najugodnije materijale i birajte proizvode trgovine Calzedonia.