Simple frizerski salon | Zadar | Supernova

Razni tretmani kose i vlasišta, frizure, šišanje kose raznih dužina i mnoge druge usluge dostupne su muškarcima, ženama i djeci.

Simple frizerski salon

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Za primjerenu njegu kose u svako doba godine u centru Supernova Zadar

Bila ona duga ili kratka, kosa je najljepša kada je zdrava i njegovana. Do njegovane kose i odlične frizure najlakše ćete doći posjetite li frizerski salon Simple smješten u prizemlju shopping centra Supernova Zadar, u neposrednoj blizini zapadnog ulaza.

Opustite se uz brojne tretmane kose i vlasišta, a odlučite li se na potpunu promjenu imidža ili pak samo na redovno oblikovanje vaše omiljene frizure, stručne ruke frizera salona Simple uredit će vašu kosu i osvježiti frizuru te unijeti odličnu promjenu cjelokupnom izgledu.

Muško, žensko i dječje šišanje, bojenje izrasta, bojenje cijele kose ili pramenova vrhunskim bojama odlične kvalitete, svečane ili dnevne frizure, popularni balayage, ravnanje kose i feniranje samo su neke od usluga kojima možete osvježiti svoj izgled.

Svoju kosu primjereno njegujte u svako doba godine i, kako bi ostala zdrava i sjajna, pravovremeno pripremite za ljetno izlaganje suncu kao i za zimske niske temperature. Zakažite svoj termin i uživajte u opuštajućim tretmanima i vrhunskoj usluzi salona Simple.

Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple

Lanac frizerskih salona Simple u Hrvatskoj je prisutan još od 2001. godine, a posluje na čak 16 lokacija u osam županija. Odličan uspjeh saloni uvelike duguju kvalitetnim uslugama, usavršavanjem i stalnim edukacijama zaposlenika te odličnim lokacijama u shopping centrima među kojima su i shopping centri Supernova Hrvatska.

Osim o zadovoljnim klijentima koji učestalo posjećuju svoj omiljeni Simple salon, ekipe ovog lanca salona često brinu o frizurama aktera raznih događaja poput modnih revija, prezentacije, snimanja i seminara. I na terenu i u salonima, stručno osoblje radi samo s najboljim preparatima renomiranih brendova kao što su L’Oréal i Schwarzkopf Professional a sve proizvode za njegu kose u salonu je moguće i kupiti.

Razni tretmani kose i vlasišta, frizure, šišanje kose raznih dužina i mnoge druge usluge dostupne su muškarcima, ženama pa čak i djeci prema kojoj, prilikom šišanja, osoblje ima posebno dobar i zabavan pristup. Poželite li veću promjenu frizure bez straha se prepustite u kreativne i stručne ruke frizera salona Simple.

Neovisno o tome volite li klasične frizure i vjerni ste svom stilu godinama ili pak obožavate pratiti trendove i ne ustručavate se isprobati najnovije trendove, iz frizerskog salona Simple zasigurno ćete izaći zadovoljni, s osmijehom na licu i  novom, fantastičnom frizurom.