Dicta | Zadar | Supernova

Izrazite svoju osobnost i ukus idealnim modnim dodacima.

Dicta

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Najkvalitetniji brendovi i odličan izbor idealnih poklona očekuje vas u trgovini Dicta u centru Supernova Zadar

Trgovina Dicta neizbježna je shopping destinacija i jedan od najpoznatijih distributera najpopularnijih svjetskih brendova muških, ženskih, dječjih te unisex modela satova. Zadarsku poslovnicu potražite u shopping centru Supernova Zadar u prizemlju centra.

Tražite li svoj novi model sata ili odlučite dragoj osobi pokloniti trajnu i korisnu uspomenu birajte neke od satova iz ponude trgovine Dicta; na raspolaganju su vam ručni satovi renomiranih brendova poput švicarskih marki Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, U-Boat; pouzdanih Bulova i Citizen satova; modnih brandova Breil Milano i Welder, njemačkog Zeppelina, te zidnih, stolnih satova i budilica by Bulova.

Ovisno o vašim željama i potrebama, birati možete između baterijskih, automatskih ili mehaničkih mehanizama. Osim ponude satova, na raspolaganju vam je i fantastičan izbor nakita Brosway i Breil, remena Condor, kao i luksuzno dizajniranih kolekcionarskih kutija za satove i nakit Wolf i Rapport.

Ovisno o vašim željama i potrebama, birati možete između baterijskih, automatskih ili mehaničkih mehanizama. Osim ponude satova, na raspolaganju vam je i fantastičan izbor nakita Brosway, Breil, Rossoamante, remena Condor, kao i luksuzno dizajniranih kolekcionarskih kutija za satove i nakit.

Ovakav odličan izbor zadovoljit će sve ljubitelje mode i modnih dodataka, ali i one koji su u potrazi za jedinstvenim poklonom. Uz korisne savjete ljubaznog osoblja trgovine te razne mogućnosti plaćanja, izbor i kupovina bit će vam još ugodnija.

Dicta - sinonim za kvalitetu, odličan izbor i uslugu

Od svog osnutka 1996. godine, Dicta je postala jedan od vodećih distributera renomiranih svjetskih proizvođača satova, nakita i remena. Svojom bogatom ponudom, Dicta kupcima nudi velik broj dostupnih artikala po odličnim cijenama i mogućnošću povrata, kao i servisa uz pokrivenost jamstvom proizvođača.

Praćenjem razvoja modernih informatičkih tehnologija i implementacijom istih u svoje poslovanje, Dicta kupcima nudi i mogućnost web kupovine, ali i ažurnu komunikaciju putem društvenih mreža koja omogućava pravovremenu i brzu podršku čime diktira nove standarde profesionalne komunikacije na tržištu satova i nakita.

Dicta posebnu pažnju i trud ulaže u poslovnice i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brendova koje zastupa, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca. Predanim i profesionalnim radom nastoji izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja, a osim izvrsne ponude nije zanemariva važnost korisnih savjeta koje vam prilikom kupovine može ponuditi educirano i stručno osoblje.

Saznajte tako koji su idealni uvjeti pod kojim će vaš sat raditi besprijekorno i koji će mu produljiti vijek trajanja. Raspitati se možete i o vodootpornosti pojedinih modela, o specifičnostima kvarcnog, automatskog ili mehaničkog sata, te o načinima održavanja sata i remena.

Ovakve korisne informacije uvelike će vam olakšati izbor ako ste neodlučni koji model odabrati ili ako pak birate sat kao poklon. Uživajte u odabiru i s potpunim povjerenjem posjetite prodavaonicu Dicta.