McDonald's & McCafe | Zadar | Supernova

Uživajte u omiljenim sendvičima, desertima, pićima i brojnim drugim delicijama popularnog lanca brze hrane.

McDonald's & McCafe

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:30 - 21:30
Utorak 08:30 - 21:30
Srijeda 08:30 - 21:30
Četvrtak 08:30 - 21:30
Petak 08:30 - 21:30
Subota 08:30 - 21:30
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Popularni fast food restoran McDonald`s pronađite u centru Supernova Zadar

McDonald's restoran otvorio je svoja vrata 2018. godine u sklopu shopping centra Supernova Zadar na gastro dijelu s ostalom ponudom restorana.

Uz jedinstveni koncept „made for you“, u McDonald'su ćete uživati uz bogat izbor toplih i svježih burgera, hrskavih salata i krumpirića, mekih peciva i siru koji se topi. Uz ljubazno osoblje možete naručiti sve što želite, a osim klasičnog načina naručivanja, u ovom McDonald'su vas očekuje i samoposlužni kiosk za brže i jednostavnije naručivanje i plaćanje vaše narudžbe. Plaćati se može na samoposlužnom kiosku putem kartice ili gotovinom na pultu.

Osim bogate klasične McDonald's ponude, uživajte u najnovijim gurmanskim sendvičima te vrhunskoj kavi i slasnim kolačima u dijelu gdje je McCafé. Kako biste što lakše odlučili tu je i McDonald's aplikacija s kojom možete odabrati najbolji menu uz brojne pogodnosti koje će vaše vrijeme provedeno u centru Supernova Zadar učiniti najljepšim za druženje s obitelji i prijateljima.

Ukoliko želite svoje jelo ponijeti doma, utoliko će vam ljubazno osoblje pripremiti sve za objed od doma ili na nekom vama drugom dragom mjestu.

Omiljeno mjesto za uživanje u slasnim burgerima, druženju uz McCafé i kolače, obiteljske trenutke i zabavu – kad god poželite

McDonald's je najpopularniji i vodeći svjetski lanac restorana za posluživanje hrane koji je osnovan 1954. godine, a osnivač je Ray Kroc. McDonald's je u Hrvatskoj prisutan više od 20 godina, a zapošljava više od 2000 djelatnika. Danas je McDonald's omiljeno mjesto za uživanje u slasnim burgerima, druženju uz McCafé i kolače, obiteljske trenutke i zabavu – kad god poželite.

U bogatoj standardnoj ponudi možete uživati uz Mcmenu, Happy Meal, Burgere i Nuggets, razne salate, doručak, priloge i umake, popularne wrapove, deserte i voće, pića, kave i tople napitke. U svom McDonald'su možete dodatno prilagoditi menu da savršeno odgovara vašem ukusu i potrebama. Tako uz McMenu možete odabrati pommes frites ili salatu uz jedno od osvježavajućih pića poput Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante, Spritea, Jamnice i drugih napitaka. U ugodnom modernom ambijentu uživajte uz super ponudu burgera: HRburger, HRburgerica, HRburgerica Veggie, Generous Jack, Big Tasty, Big Tasty Bacon, Big Mac, McChicken, Double Cheeseburger, Chicken McNuggets, Chicken McNuggets, McCountry, McWrap Crispy Chicken, McWrap Grilled Chicken, Filet-O-Fish ili Royal Cheese.

Zasladite svoj dan uz odličnu ponudu deserta: McFlurry i McSundae u brojnim kombinacijama, pita od jabuka, kornet sladoled, raznih kombinacija i okusa popularnog shakea, cool pita s preljevima, McMüsli ili neki od popularnih McDonuta. Ako pazite na prehranu i unos nutritivnih vrijednosti, McDonald's vam nudi nutritivni kalkulator u kojem možete uspješno kombinirati jela po željama ili ako imate alergijske reakcije na neki od sastojaka.

Na internetskoj stranici McDonald'sa možete izračunati koliko kalorija (kcal) unosite uz obrok ili koliko obrok ima proteina, ugljikohidrata i masti. McDonald's svoje najvjernije fanove razveseli s kuponima za povoljnije obroke kao i mogućnosti da istražite McDonald's svijet pogodnosti putem mobilne aplikacije.