Tommy Hilfiger | Zadar | Supernova

Ovisno o sezonama, na policama Tommy Hilfigera mogu se pronaći najnoviji IT komadi.

Tommy Hilfiger

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Tommy Hilfiger - Idelan destinacija svih ljubitelja pravih modnih poslastica u shopping centru Supernova Zadar

Zadarska modna i shopping  scena od 2019. godine bogatija je za još jedan svjetski poznati brend – Tommy Hilfiger koji je svoju trgovinu otvorio upravo u shopping centru Supernova Zadar. Svoje mjesto u centru našao je na prvom katu, na više od 170 kvadratnih metara odmah pored trgovina C&A i Optike Anda.

Ekskluzivna trgovina u svojoj ponudi ima odličan izbor modnih trendova za sve muškarce, žene i djecu. Na policama se ovisno o sezonama mogu naći najnoviji IT komadi bilo da je riječ o kaputu, kožnoj jakni, donjem rublju, najnovijim tenisicama, kupaćim kostimima, polo majicama, modnim dodacima, šalovima, rukavicama, šeširima i td.

Prepoznatljivi potpis ovog brenda najveći ljubitelji modnih trendova pronaći će u klasičnim kolekcijama koje su uvijek dostupne u trgovini. Tommy Jeans dio je bogatog portfolia Tommy Hilfigera te u središte donosi jedan od najpopularnijih modnih komada i vječni klasik – jeans.  Stoga, odaberite Tommy Hilfiger kolekciju za svoje idealne modne kombinacije za slobodno vrijeme  jer je riječ o visokokvalitetnoj odjeći za muškarce, žene i djecu.

Jedan od najpopularnijih svjetskih brendova

Tommy Hilfiger jedan je od vodećih svjetskih dizajnerskih brendova i već je naširoko prepoznat diljem svijeta, a nosi potpis klasičnog američkog cool stila isprepletenog s jedinstvenim dizajnom. Brend je osnovan još davne 1985. godine kada je cilj bio predstaviti vrhunski stil, kvalitetu i vrijednost koju će prepoznati kupci diljem svijeta. U svojoj ponudi diljem svijeta ima širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka s potpisom dviju robnih marki: Tommy Hilfiger i Tommy Jeans. Kolekcije koje su već postale klasici u modnom svijetu svakako su Hilfiger kolekcija, Tommy Hilfiger Tailored, TommyXGigi te kolekcija za muškarce, žene i djecu. Nezaobilazne su i kolekcije kupaćeg asortimana, jeansa, modnih dodataka te sezonske obuće. Pravi ljubitelji modnih poslastica mogu uživati i u proširenim asortimanima proizvoda kao što su naočale, satovi, mirisi i opreme za dom. 

Od svoga osnutka pa do danas, sve kolekcije nose originalne dizajnerske potpise samog osnivača – Tommyja Hilfigera. Brend je od 2010. godine dio PVH korporacije koja je globalni lider u poslovanju s odjećom i u maloprodaji.  Tommy Hilfiger kao brend zastupljen je u više od 100 država svijeta s više od 1.800 trgovina na svim kontinentima, a samo u 2'17. godini zarada je iznosila oko 7,4 milijarde američkih dolara. Uz prepoznatljiv logotip, ovaj brend nastavlja svoju uspješnu priču uvijek u korak s najnovijim modnim trendovima.