Tommy Hilfiger | Zadar | Supernova

Ovisno o sezonama, na policama Tommy Hilfigera mogu se pronaći najnoviji IT komadi.

Tommy Hilfiger

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Tommy Hilfiger - Idelan destinacija svih ljubitelja pravih modnih poslastica u shopping centru Supernova Zadar

Zadarska modna i shopping  scena od 2019. godine bogatija je za još jedan svjetski poznati brend – Tommy Hilfiger koji je svoju trgovinu otvorio upravo u shopping centru Supernova Zadar. Svoje mjesto u centru našao je na prvom katu, na više od 170 kvadratnih metara odmah pored trgovina C&A i Optike Anda.

Ekskluzivna trgovina u svojoj ponudi ima odličan izbor modnih trendova za sve muškarce, žene i djecu. Na policama se ovisno o sezonama mogu naći najnoviji IT komadi bilo da je riječ o kaputu, kožnoj jakni, donjem rublju, najnovijim tenisicama, kupaćim kostimima, polo majicama, modnim dodacima, šalovima, rukavicama, šeširima i td.

Prepoznatljivi potpis ovog brenda najveći ljubitelji modnih trendova pronaći će u klasičnim kolekcijama koje su uvijek dostupne u trgovini. Tommy Jeans dio je bogatog portfolia Tommy Hilfigera te u središte donosi jedan od najpopularnijih modnih komada i vječni klasik – jeans.  Stoga, odaberite Tommy Hilfiger kolekciju za svoje idealne modne kombinacije za slobodno vrijeme  jer je riječ o visokokvalitetnoj odjeći za muškarce, žene i djecu.

Jedan od najpopularnijih svjetskih brendova

Tommy Hilfiger jedan je od vodećih svjetskih dizajnerskih brendova i već je naširoko prepoznat diljem svijeta, a nosi potpis klasičnog američkog cool stila isprepletenog s jedinstvenim dizajnom. Brend je osnovan još davne 1985. godine kada je cilj bio predstaviti vrhunski stil, kvalitetu i vrijednost koju će prepoznati kupci diljem svijeta. U svojoj ponudi diljem svijeta ima širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka s potpisom dviju robnih marki: Tommy Hilfiger i Tommy Jeans. Kolekcije koje su već postale klasici u modnom svijetu svakako su Hilfiger kolekcija, Tommy Hilfiger Tailored, TommyXGigi te kolekcija za muškarce, žene i djecu. Nezaobilazne su i kolekcije kupaćeg asortimana, jeansa, modnih dodataka te sezonske obuće. Pravi ljubitelji modnih poslastica mogu uživati i u proširenim asortimanima proizvoda kao što su naočale, satovi, mirisi i opreme za dom. 

Od svoga osnutka pa do danas, sve kolekcije nose originalne dizajnerske potpise samog osnivača – Tommyja Hilfigera. Brend je od 2010. godine dio PVH korporacije koja je globalni lider u poslovanju s odjećom i u maloprodaji.  Tommy Hilfiger kao brend zastupljen je u više od 100 država svijeta s više od 1.800 trgovina na svim kontinentima, a samo u 2'17. godini zarada je iznosila oko 7,4 milijarde američkih dolara. Uz prepoznatljiv logotip, ovaj brend nastavlja svoju uspješnu priču uvijek u korak s najnovijim modnim trendovima.