Swarovski | Zadar | Supernova

U svojim kolekcijama Swarovski otkriva jedinstven sjaj i najnovije trendove u kolekcijama nakita, satova i brojnih modnih dodataka koji će vas učiniti pravom zvijezdom.

Swarovski

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Kristalna rapsodija u centru Supernova Zadar

Trgovina Swarovski svoje mjesto u shopping centru Supernova Zadar pronašla je u prizemlju odmah pored trgovina Deichmann i s.Oliver. Ponuda u trgovini Swarovski doprijet će do vašeg srca bilo da darujete svoje voljene ili želite pronaći nešto po vlastitom ukusu.

Nakit je za dušu isto što i hrana za tijelo – glavna je nit vodilja ovog poznatog globalnog brenda. Uz ljubazno osoblje pronaći ćete izvrstan izbor nakita od kristala, dragog kamenja, kombinacija srebra, zlata i kristala. Sjajna Swarovski ponuda omogućit će vam da pronađete idealan poklon za sebe i svoje najdraže bilo da je riječ o rođendanu, imendanu, svadbi, krštenju, krizmi, prvoj pričesti i slično.

Posebna izdanja i najpopularniji izbor krije se u kolekcijama: Silver Crystal, Swarovski Crystal Moments, Crystal Time i Home Decore. Swarovski je poznat i po brojnim svjetskim suradnjama među kojima se mogu pohvaliti s Mirandom Kerr, Iris Apfel, Spice Girlsicama, Peter Pilotto, a neka od posebnih izdanja Swarovski nakita rađeni su za filmske dodjele Oscar.

Najpoznatiji proizvođač najboljeg kristalnog nakita, privjesaka, kemijskih olovaka i raznih dodataka s kristalnim detaljima

Još od davne 1895. godine Daniel Swarovski kao majstor obrade i izrade kristala, osnovao je danas planetarno popularnu tvrtku Swarovski. Inspiriran idejom da kristal učini pristupačniji većem broju ljudi, Swarovski je patentirao električni uređaj za precizno rezanje kristala od kojeg je nastala uspješna poslovna priča.

Ovaj austrijski brend danas predstavlja jednog od najpoznatijih proizvođača najboljeg kristalnog nakita, privjesaka, kemijskih olovaka i raznih dodataka s kristalnim detaljima. Prepoznatljivost brenda krije se i u njegovom znaku labuda koji je postao glavni znak za imidž koji se gradi i do dana današnjeg. Danas pri spomenu brenda Swarovski jasno je da je riječ o globalnoj tvrtki predvodnici u poslovanju s kristalom.

Od osnutka u Swarovskom su dizajneri i majstori kristala bili popularni umjetnici kao što je Andre Heller, a neki od proizvoda iz ateljea Swarovski osvajali su i brojne svjetske nagrade te priznanja. U raznolikom asortimanu pronaći ćete i ponudu pravih dragulja, dragoga kamenja, gotovog izrađenog nakita i modnih dodataka, kozmetičkih proizvoda i rasvjete.

Osim u proizvodnji kristala, Swarovski poslovanje ima i u svijetu filma i na filmskim setovima, a poznate su i njihove suradnje u modnom svijetu.

U svojim kolekcijama Swarovski otkriva jedinstven sjaj i najnovije trendove u kolekcijama nakita, satova i brojnih modnih dodataka koji će vas učiniti pravom zvijezdom. Poznate su i Swarovski figurice i precizno rezani komadi kristala koji će upotpuniti vaš dom.