Sport Vision | Zadar | Supernova

Sportaši i oni koji se bave sportom na rekreativan način, pronalaze najbolju opremu u trgovini Sport Vision.

Sport Vision

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport

Bogata ponuda sportske obuće i sportskih dodataka u centru Supernova Zadar

Jedna od najpopularnijih sportskih trgovina, Sport Vision, svoje mjesto našla je na prvom katu shopping centra Supernova Zadar u najnovijem dijelu centra.

Nakon svečanog otvorenja proširenog dijela shopping centra Supernova Zadar, u ožujku 2018., na adresi Ulica Akcije Maslenice 1 postala je bogatija za još jednu odličnu trgovinu s bogatom ponudom sportske obuće i sportskih dodataka.

U ponudi za djecu, žene i muškarce smjestili su se poznati svjetski brendovi kao što su: Umbro, Under Armour, Nike, Ellesse, adidas, Head, New Era, Puna, New Balance, Skechers, Lotto, Timberland, arena, Hoka, Havaianas, Reebok, Asics, Merrell, Ironman, Colmar, J2C i brojni drugi.

Ponuda za djecu bogata je izborom sportske obuće kao što su tenisice, kopačke, natikače, sandale, japanke i brojne zimske čizme. Tu je i dječji asortiman odjeće koja ima ponudu majica kratkih rukava, majica s kapuljačom, majica dugih rukava, trenirki, kratkih hlača, jakni i brojnih drugih komada. U ženskom i muškom asortimanu također je odlična ponuda obuće i odjeće s paletom brojeva od najmanjih ženskih XS pa do najvećih muških brojeva 3XL.

Jedinstveni koncept multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu

Sport Vision postao je sinonimom za modernu tvrtku koja predstavlja maksimalnu fleksibilnost, profesionalnost i dinamičnost svog poslovnog rasta i razvoja. Od dana osnivanja pa sve do danas, osnovni cilj je ponuditi poznate i kvalitetne robne marke. Brzim reagiranjem na zahtjeve trendova i tržišta, Sport Vision je postala tvrtka kojoj se vjeruje.

Misija ove tvrtke je zadržati svoju poziciju lidera na tržištu sportskog asortimana te uz inspirativan način uvijek aktivno biti povezan sa svojim kupcima, klijetima i partnerima. Uz jedinstveno maloprodajno iskustvo, dizajn proizvoda i s ciljem da oplemene životni stil svojih kupaca Sport Vision opravdava svoju reputaciju na tržištu.

Svoj rast nastavljaju iz godine u godinu uz aktivno ulaganje u razvoj sporta, kako na lokalnim, tako i na regionalnim razinama. Uz kontinuirana ulaganja u razvoj društvene odgovornosti i uz uzajamnu suradnju sa zajednicama, Sport Vision njeguje dobar odnos u društvenim sredinama te je aktivni sudionik zajednice.

Sport Vision je prisutan na hrvatskom tržištu u brojnim gradovima s više od 30 maloprodajnih mjesta, a neke od njih su smještene upravo u shopping centrima Supernova Hrvatske. Upravo sportaši i oni koji se bave sportom na rekreativan način, pronalaze najbolju opremu u trgovinama Sport Visiona zbog jedinstvenog koncepta multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu.

Sportska obuća i oprema s konkurentnim cijenama te moderan ambijent omogućit će vam da pronađete odgovarajuće modele i veličine među brojnim svjetskim i domaćim brendovima.