Optika Optotim | Zadar | Supernova

U brandovima bogatom portfelju Optike Optotim nalaze se vrhunske dizajnerski brendovi.

Optika Optotim

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci

Osigurajte svojim očima najbolji tretman, poboljšajte svoju svakodnevicu i zaboravite na mutan i slab vid uz stručnjake iz optike Optotim u centru Supernova Zadar

Optiku Optotim možete pronaći u prizemlju shopping centra Supernova Zadar na nešto više od 100 kvadratnih metara. Odmah pored trgovina comma i Oxette očekuje vas jedinstveno mjesto s ugodnim okruženjem i stručnim osobljem za sve dileme i nedoumice oko zdravlja i brige za vaš vid.

U ponudi vas očekuju asortimani dioptrijskih naočala, kontaktnih leća, sunčanih naočala i brojnih dodataka kao što su otopine za leće, kapi za oči, skijaške kacige, vodica za čišćenje naočala i slično. Od brojnih poznatih svjetskih brendova očekuju vas modna imena kao što su: Christian Dior, Tom Ford, Ray Ban, Max Mara, Carrera, Marc Jacobs i brojni drugi.

Osigurajte svojim očima najbolji tretman, poboljšajte svoju svakodnevicu i zaboravite na mutan i slab vid uz stručnjake iz optike Optotim koji će vas svojim savjetima usmjeriti na najbolja rješenja. Izaberite svoj pogled na svijet uz dvodnevne, dvotjedne, mjesečne i/ili godišnje leće, a za one koji žele unijeti novitet u svoj život, tu su i brojne leće u boji.

Suvremena oftalmološka i optička tvrtka

Optotim d.o.o. je suvremena oftalmološka i optička tvrtka, prepoznata na tržištu i među kupcima, kao uspješna tvrtka s kvalitetnim uslugama te raznolikim izborom i razumijevanjem za potrebe tržišta. Tvrtka je osnovana još 2003. godine s posebnom vizijom da stvara nove standarde u sklopu djelatnosti optike, kako u ponudi optičkih proizvoda, tako i u vrhunskoj brizi za zdravlje vaših očiju.

Od osnutka pa do danas, tvrtka Optotim usmjerena je na trgovinu i distribuciju robe usko vezane za optički sektor. S godinama iskustva i rada, svoje poznavanje optičke industrije doveli su na zavidan nivo kako bi svojim kupcima omogućili jedinstveno mjesto za sve potrebe brige oko vida.

Zaokret u svojoj djelatnosti tvrtka Optotim napravila je početkom 2008. godine kada su pokrenuli svoju prvu maloprodajnu jedinicu nakon čega je uspješno nastavljen niz otvaranja  i poslovanja u sklopu brojnih poslovnica.

Svaki segment poslovanja i pružanja usluga vezanih za optiku, u Optotimu je prožet načelima udobnosti i skrbi te modernom i luksuznom dizajnu i uređenju poslovnica. U svojoj ponudi imaju širok izbor modnih i vrhunskih brendova kao i ljubazno, stručno i susretljivo osoblje. Vođeni ciljem da usavršavaju i upotpunjuju razinu usluga, u sklopu tvrtke počela je djelovati i oftalmološka poliklinika koja predstavlja mjesto s vrhunskim stručnjacima za zdravstvenu brigu koji za cilj imaju brigu i poboljšanje individualnih potreba pacijenata.