Optika Optotim | Zadar | Supernova

U brandovima bogatom portfelju Optike Optotim nalaze se vrhunske dizajnerski brendovi.

Optika Optotim

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Osigurajte svojim očima najbolji tretman, poboljšajte svoju svakodnevicu i zaboravite na mutan i slab vid uz stručnjake iz optike Optotim u centru Supernova Zadar

Optiku Optotim možete pronaći u prizemlju shopping centra Supernova Zadar na nešto više od 100 kvadratnih metara. Odmah pored trgovina comma i Oxette očekuje vas jedinstveno mjesto s ugodnim okruženjem i stručnim osobljem za sve dileme i nedoumice oko zdravlja i brige za vaš vid.

U ponudi vas očekuju asortimani dioptrijskih naočala, kontaktnih leća, sunčanih naočala i brojnih dodataka kao što su otopine za leće, kapi za oči, skijaške kacige, vodica za čišćenje naočala i slično. Od brojnih poznatih svjetskih brendova očekuju vas modna imena kao što su: Christian Dior, Tom Ford, Ray Ban, Max Mara, Carrera, Marc Jacobs i brojni drugi.

Osigurajte svojim očima najbolji tretman, poboljšajte svoju svakodnevicu i zaboravite na mutan i slab vid uz stručnjake iz optike Optotim koji će vas svojim savjetima usmjeriti na najbolja rješenja. Izaberite svoj pogled na svijet uz dvodnevne, dvotjedne, mjesečne i/ili godišnje leće, a za one koji žele unijeti novitet u svoj život, tu su i brojne leće u boji.

Suvremena oftalmološka i optička tvrtka

Optotim d.o.o. je suvremena oftalmološka i optička tvrtka, prepoznata na tržištu i među kupcima, kao uspješna tvrtka s kvalitetnim uslugama te raznolikim izborom i razumijevanjem za potrebe tržišta. Tvrtka je osnovana još 2003. godine s posebnom vizijom da stvara nove standarde u sklopu djelatnosti optike, kako u ponudi optičkih proizvoda, tako i u vrhunskoj brizi za zdravlje vaših očiju.

Od osnutka pa do danas, tvrtka Optotim usmjerena je na trgovinu i distribuciju robe usko vezane za optički sektor. S godinama iskustva i rada, svoje poznavanje optičke industrije doveli su na zavidan nivo kako bi svojim kupcima omogućili jedinstveno mjesto za sve potrebe brige oko vida.

Zaokret u svojoj djelatnosti tvrtka Optotim napravila je početkom 2008. godine kada su pokrenuli svoju prvu maloprodajnu jedinicu nakon čega je uspješno nastavljen niz otvaranja  i poslovanja u sklopu brojnih poslovnica.

Svaki segment poslovanja i pružanja usluga vezanih za optiku, u Optotimu je prožet načelima udobnosti i skrbi te modernom i luksuznom dizajnu i uređenju poslovnica. U svojoj ponudi imaju širok izbor modnih i vrhunskih brendova kao i ljubazno, stručno i susretljivo osoblje. Vođeni ciljem da usavršavaju i upotpunjuju razinu usluga, u sklopu tvrtke počela je djelovati i oftalmološka poliklinika koja predstavlja mjesto s vrhunskim stručnjacima za zdravstvenu brigu koji za cilj imaju brigu i poboljšanje individualnih potreba pacijenata.