Green Side | Zadar | Supernova

Uživajte u bogatoj ponudi vinoteke i izboru kvalitetnih sorti vina iz cijele Hrvatske.

Green Side

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Green Side trgovina centra Supernova Zadar nudi vrhunske domaće specijalitete

Slatke i slane delicije kojim nećete moći odoljeti, kao i fantastična ponuda vrhunskih vina privući će vas u specijaliziranu trgovinu Green side smještenu u blizini istočnog ulaza u shopping centar Supernova Zadar.

Specifični mirisi hrvatskih otoka i Lijepe naše provest će vas turistički kroz Hrvatsku, a neodoljivi okusi maslinovog ulja, domaćih džemova, mliječnih proizvoda i čajeva podsjetiti na proljetna jutra i ljetne večeri Dalmacije, Istre ili Slavonije.

Prepoznatljive sorte vina poput graševine, malvazije, muškata i pinota idealan su poklon za razne prigode, a punoća okusa zadovoljit će i najzahtjevnija nepca.

Birate li između slatkog ili slanog poklona, odlučite se za kombinaciju vina, sira i čokolade. Poklon paket u kojem se nalazi domaći pekmez od jagoda, šljiva ili šumskog voća, kravlji sir posebnog okusa ili boca likera od višnje, meda ili drugog omiljenog voća razveselit će svakoga. Okusi i mirisi Hrvatske neka se nađu i u vašem domu, zahvaljujući vrhunskim proizvodima trgovine Green side. 

Vrhunski domaći proizvodi kao najbolji suveniri

Domaći proizvodi najbolja su reklama određene države i ono po čemu turisti pamte destinaciju. Posjećenost Green side specijalizirane trgovine najbolje potvrđuje koliko je Hrvatska posebna u tom pogledu. Green side domaći je distributer vrhunski proizvoda malih gospodarstava koji u predivno uređenom prostoru specijalizirane trgovine nudi najbolje od hrvatskih ulja, voća i povrća, vina i ostalih pića.

Kao ambasadori hrvatske kvalitete promoviraju viziju vrhunskog domaćeg proizvoda kao najboljeg suvenira.  Eko proizvodi poput sireva, džemova, prirodnih čajeva i maslinovog ulja krase domove diljem svijeta. Doživite okuse hrvatskog mora skladištene u butelji vina, staklenci meda ili boci likera.

Najbolje od Dalmacije i Istre nalazi se u buteljama Vina Degrasi, Vina Zure, Vina Vrsaljko, Vina Degarra i Vina Dingač Potomje koje trgovina Green side ima u svojoj bogatoj ponudi. Bogate ravnice Slavonije daju najbolje sorte bijelih i crnih vina poput sauvignon blanc, graševine, chardonnaya ili silvanca zelenog, a najbolje od najboljeg nalazi se upravo u zadarskoj trgovini.

Poznata po vinima i tartufima, Istra nudi i fantastično pivo pivovare San Servolo, kao i delikatese Karlić Tartufa i Delicija Buzet koji se nalaze na policama trgovine Green side.

Napunite svoju košaricu i proizvodima drugih obiteljskih gospodarstava čiji će zdravi proizvodi krasiti vaš obiteljski stol. Poklonite paket najfinijih delicija kao izvrstan dar za vjenčanje, rođendane i proslave te time razveselite najmilije okusima Hrvatske.