Ciciban | Zadar | Supernova

Za prve korake, bezbrižnu dječju igru i brojne prigode - u Cicibanu vas očekuju najkvalitetniji modeli obuće za vaše najmlađe.

Ciciban

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca Cipele
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca Cipele

Najbolja dječja obuća čeka vas u centru Supernova Zadar

Trgovina Ciciban jednako je omiljena i djeci i roditeljima, a male i velike kupce već godinama osvaja bogatom ponudom i izvrsnim dizajnom. U Ciciban trgovini smještenoj na prvom katu centra pronaći ćete velik izbor dječjih polusandala i sandala, cipela, čizama i gležnjača, papuča, tenisica i sportskih cipela, balerinki i poluotvorenih cipela, čizama za snijeg i gumenih čizama za kišu.

Osim dječje obuće, u ponudi potražite i dodatnu ponudu čarapa, ruksaka i torbi. Ne propustite istražiti i ponudu obuće izrađene od bio materijala koja će vašim mališanima pružiti dodatnu udobnost. Anatomski oblik, koji je prioritet u izradi Ciciban obuće, osigurava zdrav i pravilan razvoj stopala, a posebno za najmlađe razvijena je i linija za prve korake.

Svaka sezona donosi vam nove modele koji su šareni, privlačni i moderni i, osim što su vrhunske kvalitete, malim šminkerima i šminkericama zasigurno će se svidjeti i svojim upečatljivim izgledom.

Prije svake kupovine, ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju za sva pitanja; vašem će djetetu izmjeriti stopalo i tako odrediti idealnu veličinu obuće, a po potrebi informirati se možete i o modelu koji bi mališanu najbolje odgovarao. Posjetite trgovinu Ciciban i uživajte u zajedničkoj kupovini.

Igra i istraživanje u najudobnijoj obući

Na hrvatskom tržištu Ciciban se pozicionirao kao vodeći proizvođač dječje obuće koji ima razgranatu prodajnu mrežu u Hrvatskoj, svim susjednim državama i šire. Ciciban obuću moguće je kupiti u centrima Supernova Hrvatska, a godišnje proizvedu 750.000 pari cipela robnih marki Ciciban i The Next te drugog popratnog asortimana.

Svoje prve korake djeca naprave upravo zahvaljujući visokoj kvaliteti proizvoda iza kojih stoji dugogodišnja bogata obućarska tradicija u koju se iz godine u godine nastavljaju ulaganja u rast i razvoj. Rezultati poslovanja Ciciban obuće vidljivi su kroz ponudu jedinstvenih proizvoda udobne, moderne i anatomski oblikovane dječje obuće s kojom su odrastale brojne generacije. U ponudi su maleni brojevi za bebe od veličine 18 pa sve do 26 te za nešto veće uzraste dječaka i djevojčica s brojevima od 24 pa sve do 41.

U Cicibanu se vode za tim da sve bude posebno kreirano za djecu uz konstantno usavršavanje obuće koja promovira zdrav i pravilan razvoj od najranijeg životnog perioda. Za zdrav i pravilan razvoj dječjih stopala još od prvih koraka između devetog i osamnaestog mjeseca starosti Ciciban ima fantastičnu ponudu najudobnijih cipela za malene istraživače. Modele obuće kreiraju kroz razvojni odjel u suradnji s renomiranim stručnjacima što rezultira najkvalitetnijim anatomskim proizvodima kako bi roditelji bili zadovoljni i sigurni u udobnost obuće svoje djece.