T-Centar | Zadar | Supernova

Hrvatski Telekom utemeljen je davne 1999. godine razdvajanjem Hrvatske pošte i telekomunikacija kako bi postao zasebna tvrtka u d.d.-u.

T-Centar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Sve usluge T-Centra u centru Supernova Zadar

T-Centar se smjestio u prizemlju shopping centra Supernova Zadar odmah pored trgovina Spar i Muller. U ugodno uređenom prostoru možete platiti račune za mobilne i telefonske usluge, pronaći odgovarajući paket MAXtv-a, MAXadsla-a i mobilnog interneta.

U T-Centru imate mogućnost isprobati najnovije modele mobilnih uređaja i tableta brojnih svjetskih brendova kao što su: Huawei, Samsung, LG, Sony, Asus, HTC, Nokia, Motorola, Apple, CAT i ostali. Mobiteli su dostupni u opcijama paketa na pretplatu ili na bonove, a moguće je odraditi i produljenje postojećih ugovora ili kreirati potpuno novi uz savjete stručnog osoblja.

Čak i ako imate rabljene mobitele koje više ne koristite ili vam nisu više potrebni, možete ostaviti u svom T-Centru.

U paleti posebnih pogodnosti svakako se ističu ponude za mlade, popusti na plaćanje s karticom Diners, prijenos broja s druge mreža, odabir prelaska s bonova na pretplatu kao i posebna ponuda koja dolazi kao Magenta 1. Uz Magentu 1 možete odabrati brži kućni Internet, neograničeno surfanje, gigabajte i minute na mobitelu za sebe i svoje bližnje i brojne druge kombinacije za uštedu.

Lider na tržištu koji pokreće online društvo i razvoj digitalnog gospodarstva

Hrvatski Telekom vodeća je telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj koja svojim korisnicima pruža potpuni spektar telekomunikacijskih usluga od fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, interneta i međunarodne komunikacije.

Osnovna usluga koju pruža HT je bazirana na pružanju kvalitetne i moderne usluge elektroničkih komunikacija te projektiranje i izgradnja elektroničkih komunikacijskih mreža na području cijele Hrvatske. Uz usluge nepokretne telefonije (pristup i promet usluga nepokretne telefonije te dodatne usluge nepokretne mreže), HT također pruža internetske, IPTV i ICT usluge, usluge prijenosa podataka (najam vodova, Metro-Ethernet, IP/MPLS, ATM) te usluge pokretnih telefonskih mreža GSM, UMTS i LTE.

Hrvatski Telekom utemeljen je davne 1999. godine razdvajanjem Hrvatske pošte i telekomunikacija kako bi postao zasebna tvrtka Hrvatski Telekom d.d. Od tada pa do danas ima sigurno mjesto na području Republike Hrvatske kada su u pitanju telekomunikacije i najnovije usluge iz svijeta tehnologije.

HT kao viziju ima ostati lider na tržištu koji pokreće online društvo i razvoj digitalnog hrvatskog gospodarstva i povezati sve u Hrvatskoj s prilikama koje pruža digitalizacija i omogućiti ljudima da svoj život učine boljim.