Pull&Bear | Zadar | Supernova

Pull&Bear naglasak stavlja na praćenje te primjenu nove tehnologije, društvenih promjena i najnovijih trendova u svijetu umjetnosti.

Pull&Bear | Zadar | Supernova

Pull&Bear

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Pull&Bear će zasigurno ispuniti sva vaša modna očekivanja i učiniti vaš shopping odličnim iskustvom u centru Supernova Zadar

Zadranke i Zadrani na adresi svoje omiljene modne destinacije, shopping centra Supernova Zadar, pronalaze neke od najpopularnijih i najdražih modnih marki. Među njima je zasigurno i dobro poznati Pull&Bear koji se prostire na više od 400 kvadratnih metara, a nalazi se u prizemlju centra odmah do trgovine Zara.

Uz svoju ponudu oduševit će vas s brojnim modnim novitetima za žene i muškarce, a posebna kolekcija Teen collection namijenjena je tinejdžerskoj dobi. Pull&Bear dijelom je ormara mnogih ljubitelja i ljubiteljica hight street modnog izričaja, a u svojim aktualnim modnim kolekcijama za proljeće/ljeto i jesen/zimu donosi najnovije cool modele.

Uživajte u casual prirodi svoje osobnosti uz traper jakne, romantične haljine, udobne majice, bluze, hlače, suknjama s volanima, tunikama, kaputima i brojnim modnim dodacima. Ovisno o trendovima i vašim preferencijama Pull&Bear će zasigurno ispuniti sva vaša modna očekivanja i učiniti vaš shopping odličnim iskustvom.

Tijekom godine dva puta vas očekuju sezonska sniženja koja donose cijene niže i do 70% na sve veličine – od XS pa sve do XL. 

Pull&Bear za mlade odabire najnovije svjetske trendove te ih uspješno kombinira s uličnim i klupskim stilovima

Pull&Bear dijelom je jedne od najmoćnijih svjetskih korporacije – Inditex grupe, a sa svojim radom počinje još davne 1991. godine s jasnim ciljem osvajanja međunarodnog tržišta. 

Glavna namjera u poslovanju Pull&Beara je odjenuti mlade ljude koji su posvećeni svom okruženju i koji žive u zajednici povezani jedni s drugima. Stoga je glavni cilj ovog brenda da mladima omogući širok izbor u modnom svijetu odijevanja s naglaskom na opuštenost, izbjegavanje stereotipa te odijevanja tako da osjećaj udobnosti bude na prvom mjestu.

Upravo zato, Pull&Bear za mlade odabire najnovije svjetske trendove te ih uspješno kombinira s uličnim i klupskim stilovima, kako bi mladima omogućili izražavanje osobnosti uz poseban osjećaj ugode uz lako nosive komade odjeće po najboljim cijenama. Istodobno Pull&Bear naglasak stavlja i na praćenje te primjenu nove tehnologije, društvenih promjena i najnovijih trendova u svijetu umjetnosti.

Sve to je vidljivo u predstavljanju i ponudi novih kolekcija sezone u sezonu. Glavna inspiracija najviše je i glavni grad američke savezne države Kalifornije, Palm Springs koji se provlači kroz detalje u novim kolekcijama.

Odjeća, obuća i brojni modni dodaci u trgovine stižu čak dva puta tjedno zbog čega kupci konstantno imaju na izbor najnovije komade za svoje modne kombinacije. Osim Pull&Beara u Inditex grupaciji nalaze se Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Zara Home, Oysho i Uterqüe.