Farmacia | Zadar | Supernova

Težite li zdravom i kvalitetnom životu Farmacija vam, s visoko educiranim timom stručnjaka, nudi preparate i pomagala vrhunske kvalitete.

Farmacia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo

Korisni savjeti i kvalitetni proizvodi očekuju vas u specijaliziranoj prodavaonici Farmacia u centru Supernova Zadar

Njega i briga o vlastitom zdravlju svima nam mora biti prioritet, a zdrav stil života još je jednostavniji i povoljniji uz preparate i pogodnosti koje vam nudi  specijalizirana prodavaonica Farmacia. Poslovnicu Farmacije potražite u prizemlju centra i s potpunim se povjerenjem obratite stručnom i ljubaznom osoblju prodavaonice.

Uz bogat asortiman očekuju vas i učestala stručna savjetovanja kao i svakodnevna mogućnost individualnih konzultacija s djelatnicima Farmacije. Pratite novosti u ponudi i uživajte u proizvodima za njegu lica, tijela, zaštitu od sunca za djecu i odrasle, njegu kose i vlasišta i mnogim drugim.

Osim preparativne kozmetike, vašem će zdravlju i dobrom izgledu doprinijeti i dodaci prehrani, preparati za mršavljenje, vitaminski pripravci, a u ponudi potražite i toplomjere, tlakomjere, te ostala pomagala koja su neizostavna u svakom domu.

Lista renomiranih brendova koje ćete pronaći u trgovini Farmacia uistinu je zavidna; Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Avene, Elancyl, Silverex i Twinlab samo su neki od njih. Program vjernosti i česte posebne pogodnosti i popusti mogu vam donijeti i brojne uštede stoga svakako popratite i Farmacijine prodajne akcije.

Pronađite omiljene proizvode za njegu tijela i vrhunske medicinske preparate

Farmacia je specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima koja nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Od klasične ljekarne razlikuje se po tome što se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

U Farmaciji vas uvijek očekuje stručno osoblje koje će vas svojim savjetima voditi ka samoizlječenju ako imate manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika. Ako vas muče i ako vodite brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, pronađite rješenje za svoje probleme uz izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što vam je potrebno za svakodnevni životni ritam.

Prilikom svakog izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručne savjete i uputu kako pravilno postupati da biste dobili bolje i točnije rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi. Magistri farmacije i farmaceutski tehničari savjetovat će vas o zdravoj prehrani i životnim navikama te možete besplatno izmjeriti tlak.

Tijekom godine u Farmaciji vas očekuju organizirane besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike kako biste se bolje upoznali s asortimanom od Farmacije. Farmacijin moto je: Pitaj i očekuj više!