Twister | Zadar | Supernova

Twister predstavlja lanac igraonica diljem Hrvatske koji već dugi niz godina mališanima donosi osmijeh na lice.

Twister | Zadar | Supernova

Twister

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Twister - garancija dobre zabave, puno smijeha i najboljih proslava rođendanau centru Supernova Zadar

Prva profesionalna igraonica u shopping centru Supernova Zadar upravo je Twister moja najdraža igraonica koja je svoja vrata otvorila u 2018. godini. Na izvrsnoj lokaciji na prvom katu centra očekuje vas izvrsna ponuda i odlično uređena igraonica za djecu do 12 godina.

Dok oni nešto stariji obavljaju shopping, djeca su u sigurnim rukama vrhunskog profesionalnog osoblja koje će vašem djetetu boravak u igraonici učiniti zanimljivim. Šareni Twister svijet na raspolaganju ima ponudu s cool trampolinima, topovima, topovima s lopticama, zanimljivim fantastičnim labirintima i još mnogo toga što čini svijet igre čudesnim i zanimljivim.

Posebna ponuda je i proslava rođendana koja će vašim mališanima ispuniti najdraže želje bilo da je riječ o specifičnoj tematici kao što su Star Warsi, nogomet, Rainbow Unicorn Party i slično. Rođendanska proslava u igraonici traje od 2 sata i nudi super ponudu uz pakete ovisno o broju djece.

Roditelji mogu dobiti cjelokupnu uslugu od pozivnica, dekoriranja rođendaonice s najmodernijom audio vizualnom opremom, zabavne igre uz animatore, karaoke, dico party, slane i slatke grickalice, rođendansku tortu te sve što vašoj djeci treba.

Raznovrsna ponuda zabave i super programa osigurava za svakoga po nešto

Twister – moja najdraža igraonica jedna je od najpoznatijih i najopremljenijih igraonica u Hrvatskoj, ali i šire. U biti Twister predstavlja lanac igraonica diljem Hrvatske koji već dugi niz godina mališanima donosi osmijeh na lice.

Igraonica je sretno mjesto za djecu svih uzrasta, od onih najmanjih beba koje još ne hodaju pa sve do djece koja imaju 12 godina. Raznovrsna ponuda zabave i super programa osigurava za svakoga po nešto, a nerijetko i roditelji ostaju s djecom na igranju. Igraonice Twister zbilja su šareno i toplo mjesto u kojem se svako dijete može osjećati dobro i sigurno.

Pomno osmišljen prostor i njegovo uređenje, garancija su dobre zabave, puno smijeha, najboljih proslava rođendana te su super mjesto za radnu atmosferu svih animatora i odgajatelja. tematski obojeni prostori potpuno su prilagođeni djeci i njihovoj sigurnosti, a stručno osoblje garancija su da roditelji svoju djecu ostavljaju u sigurnim rukama i odličnom nadzoru.

Vaši najmlađi mogu otkriti potpuno novi svijet uz interaktivne instalacije i sprave koje su u skladu sa svim EU standardima.

Ako tražite drugačiju vrstu zabave, sigurno i zabavno mjesto za svoju djecu, vrhunsku i profesionalnu razinu usluga, onda je Twister upravo mjesto za vas i vaše najmlađe. Ponuda palete sadržaja i usluga zadovoljit će i one najzahtjevnije, a mališani će uživati kao nikada do sada.

Novosti
Super party
Rođendan u Twisteru
25. travnja 2022.

Proslavite nezaboravan rođendan u najzabavnijoj rođendaonici u gradu! Twister rođendanski party za mališane od 1 do 12 godina u trajanju od 2 sata u dekoriranoj rođendaonici uz Ledo tortu, slane i slatke grickalice, sokove, posebne igre, digitalne pozivnice, najbolje animatore i još puno toga garantiraju top zabavu!

Rezervirajte na vrijeme i osigurajte željeni termin. Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte Twister igraonicu.