Wok Me | Zadar | Supernova

Bilo da tražite ukusan obrok u vrijeme ručka ili večere, ako vam nije do kuhanja, onda je idealan odgovor vašim željama WokMe restoran.

Wok Me

Radno vrijeme
Ponedjeljak 11:00 - 21:00
Utorak 11:00 - 21:00
Srijeda 11:00 - 21:00
Četvrtak 11:00 - 21:00
Petak 11:00 - 21:00
Subota 11:00 - 21:00
Nedjelja 11:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Kulinarske tajne za savršene obroke u restoranu WokMe u centru Supernova Zadar

WokMe restoran smjestio se na prvom katu shopping centra Supernova Zadar u gastro kutu s preostalih šest restorana. U svakodnevnoj ponudi WokMe restorana očekuju vas svježe namirnice poput povrća koje je sastavni dio svakog wok jela: mrkva, kineski kupus, luk, poriluk i šampinjoni. Na izbor imate wok od mesa: piletina, junetina, svinjetina i biftek, a za vegetarijance je u ponudi wok s povrćem ili tofuom, kao i mogućnost kombiniranja sa svježim kozicama.

Neka svaka vaša wok kombinacija bude jedinstveno iskustvo okusa s istoka uz pomno pripremljen wok s veoma malo masnoće, a povrće ostaje hrskavo i puno vitamina. Ovaj popularni azijski specijalitet možete samostalno iskombinirati uz rižu, široke rezance, kineske rezance ili staklene rezance.

U ponudi su popularni azijski umaci teriyaki, curry, slatko kiseli umak, papar/češnjak, sweet i chilli, kikiriki, oyster umak. Među dodacima woku naći ćete brokulu, bambus, pancetu, papriku, tikvice, ananas, bukovače, šampinjone i extra posip od prženog luka, kikirikija i sjemenki. Posebna ponuda proljetnih rolica zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane, a slatki deserti poput moussea od čokolade bit će savršen kraj vašeg gastro putovanja.

WokMe restoran - specijaliziran za istočnjačku kuhinju

Diljem Hrvatske pronaći ćete fantastične restorane nekih od najpoznatijih svjetskih kuhinja, a svoje mjesto na listi najpopularnijih našao je i WokMe restoran. WokMe restoran specijaliziran je za istočnjačku kuhinju koji u svojoj svakodnevnoj ponudi ima najsvježije namirnice baš za vaš kvalitetan obrok.

Wok je jelo podrijetlom iz Kine, a poseban je po načinu pripreme jer se najčešće priprema u posuđu koje dolazi upravo iz jugoistočne Azije. Riječ je o dubokim tavama koje su postale jedno od najpopularnijih posuđa diljem svijeta. Wok se tako koristi za pripremu različitih tehnika kuhanja uključujući prženje, pečenje i kuhanje.

Kulinarske tajne za savršene recepte i pripremu Woka u restoranu WokMe osmislili su ljubazni kuhari koji će vas ujedno i poslužiti. Bilo da tražite ukusan obrok u vrijeme ručka ili večere, ako vam nije do kuhanja, onda je idealan odgovor vašim željama WokMe restoran. U raznovrsnoj ponudi brojnih dnevnih menija uvijek možete sami iskombinirati svoj savršen wok obrok.

Tako ćete vlastitim odabirom svježih sastojaka od raznog povrća, mesa, morskih plodova ili vegetarijanskih sastojaka gledati pripremu woka upravo pred sobom. Jelo se odmah servira, a svoj obrok možete konzumirati u ugodnom okruženju shopping centra ili ga ponijeti sa sobom kao take out. vrhunski kuhari iz dana u dan odabiru i poseban wok dana koji je u ponudi po povoljnim akcijskim cijenama.