Transporter Footwear | Zadar | Supernova

S daškom trendova, vaša obuća kupljena u trgovini Transporter Footwear zasigurno će postati sastavni i najvažniji dio vašeg ormara.

Transporter Footwear

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Dašak trendova uz Transporter Footwear u centru Supernova Zadar

Među brojnim trgovinama koje obiluju sjajnom ponudom obućom, svoje mjesto u shopping centru Supernova Zadar pronašla je i trgovina Transporter Footwear. Na adresi Ulica Akcije Maslenice 1 možete ju pronaći na prvom katu shopping centra odmah pored trgovina PittaRosso i Optika Anda.

U urbano uređenom interijeru trgovina Transporter Footwear ponudit će vam šarolik izbor obuće najpoznatijih svjetskih brendova kao što su: Camper, Ipanema, Kickers, La Strada, s.Oliver, Tommy Hilfiger, Puma, Hunter, Superga, Guess, Crocs, Fly, Diesel, Birkenstock, Buffalo, Holster, Bronx, Converse, Steve Madden, Zaxy i brojni drugi.

Ovaj konceptualni pristup omogućit će vam odabir asortimana na žene, djecu i muškarce svih generacija i svih stilova. Također, u trgovini vas očekuje i ponuda raznih modnih dodataka kao što su torbe, novčanici te razna oprema za održavanje obuće tijekom zimskih, jesenskih, proljetnih i ljetnih dana. Najbolje cijene, odličan izbor i brojne uspješne limited edition kolekcije zadovoljit će ukus svih pravih ljubitelja kvalitetne obuće za sve prigode.

Izvrsna ponuda mnogobrojnih modela obuće koja će zadovoljiti potrebe svih žena i muškaraca

Transporter Footwear trgovina je s mnogobrojnim modelima obuće koja će zadovoljiti potrebe svih žena i muškaraca koji žele samo modernu i kvalitetnu obuću. Uz konkurentne cijene i bogat izbor obavit ćete jednu od najboljih kupovina u centrima grupe Supernova Hrvatska. Obilje poznatih svjetskih brendova ponudit će vam široku ponudu modela namijenjenih modernom i uraganom stilu života.

Ljubazno osoblje svakako će pridonijeti vašem odabiru u prepoznatljivom i ugodnom dizajnu obuće svih veličina. U ponudi je i asortiman za djecu s brojnim modelima ortopedske, sportske i svakodnevne obuće za vaše najmlađe članove obitelji. Najnovije kolekcije u trgovine dolaze nekoliko puta godišnje, a posebne kolekcije prepoznatljivih brendova nose potpisa poznatih dizajnera i svjetskih zvijezda.

S daškom trendova, vaša obuća kupljena u trgovini Transporter Footwear zasigurno će postati sastavni i najvažniji dio vašeg ormara. Bilo da želite kvalitetnu zimsku obuću kao što su nepropusne čizme za kišne dane, kožne moderne čizme ili gležnjače, pa sve do asortimana za toplije periode u godini koji donose natikače, sandale na punu petu, japanke, ravne sandale, balerinke i brojne druge modele.

Potraga za kvalitetnom obućom uspješno će biti završena upravo u trgovini Transporter Footwear s najširim izborom obuće za sve uzraste.  Kod ponude vodeći ljudi Transporter Footweara uzimaju u obzir najnovije modne trendove, a svoj izbor svake godine dopunjuju novim markama obuće i tako brinu za zadovoljstvo svojih kupaca.