OTP banka | Zadar | Supernova

Svaka vaša kupovina u shopping centru Supernova Zadar će biti laka uz paletu kartica OTP banke s kojima ćete moći bezbrižno plaćati račune.

OTP banka

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:30 - 20:00
Utorak 08:30 - 20:00
Srijeda 08:30 - 20:00
Četvrtak 08:30 - 20:00
Petak 08:30 - 20:00
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

U shopping centru Supernova Zadar očekuje vas poslovnica OTP banke gdje možete dobiti i koristiti sav asortiman proizvoda i usluga

Jedna od poslovnica OTP banke nalazi se u prizemlju shopping centra Supernova Zadar. U OTP poslovnici možete dobiti i koristiti sav asortiman proizvoda i usluga.

Uz ljubazno i stručno osoblje možete realizirati svoje privatno i/ili poslovno bankarstvo. Platite svoje račune, podmirite ili realizirajte kredite, položite novac za štednju ili otvorite nove kartice. Uz poseban program vjernosti, OTPetica, očekuju vas vrijedne nagrade i zabavno iskustvo koje je potpuno besplatno.

U spektru usluga izdvajaju se usluge poslovanja s posebnim olakšicama za studente. Ako imate status studenta u OTP banci sve svoje usluge i proizvode možete koristiti besplatno i posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks.

Svaka vaša kupovina u shopping centru Supernova Zadar će biti laka uz paletu kartica OTP banke s kojima ćete moći bezbrižno plaćati račune. U ponudi su MasterCard i Visa kartica s brojnim dodatnim pogodnostima.

OTP banka svojom ponudom korisnicima osigurava vrhunsku kvalitetu usluge kao i širok izbor bankarskih proizvoda

OTP banka predstavlja četvrtu banku po veličini u Republici Hrvatskoj na bankarskom tržištu. Širokom mrežom poslovanja nalazi se više od 140 poslovnica koje posluju s više od 600.000 klijenata u sektoru građanstva te u sektoru gospodarstva.

Središte banke nalazi se u gradu Splitu, a veliki dio centralnih poslovnih funkcija smješteno je i u Zadru kao i u Zagrebu. Od 2018. godine OTP banka svom poslovanju pripojila je Splitsku banku te je time napravljenja jedna od najvećih akvizicija u hrvatskom bankarskom sektoru.

OTP banka djelom je OTP Grupe koja posluje u desecima zemalja srednje i istočne Europe. S ciljem da svojim klijentima ponudi širok izbor proizvoda i usluga, OTP banka posjeduje razgranatu mrežu poslovnica i bankomata diljem Hrvatske.

Neke od poslovnica nalaze se u sklopu shopping centara grupacije Supernova Hrvatska, a bankomati su dostuni u većini istih. Članice OTP Grupe broje još i OTP Invest, OTP osiguranje, SB Zgrada, OTP Leasing, OTP Nekretnine i OTP Savjetovanje. 

OTP poseban naglasak stavlja na razvoj izvrsne poslovne kulture kako bi svi zaposlenici imali maksimalnu mogućnost rasta i educiranja. Kvalitetnim sustavom upravljanja OTP posebnu pozornost posvećuje timskom radu i sinergijom snaga kako bi u konačnici postignut cilj zadovoljstva klijenata banke. Stoga je klijentima na raspolaganju dostupno i više od 470 bankomata, a svojom ponudom banka korisnicima osigurava vrhunsku kvalitetu usluge kao i širok izbor bankarskih proizvoda.