C&A | Zadar | Supernova

Posjetite C&A i uživajte u bogatom asortimanu ženskih, muških i dječjih modnih linija za sve prigode.

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca

Najnoviji trendovi čekaju vas u trgovini C&A centra Supernova Zadar

C&A mjesto je gdje možete obaviti najbolji modni shopping za cijelu obitelj. Ponuda odjeće i modnih dodataka za sve generacije očekuje vas u trgovini popularnog brenda C&A koja se smjestila u neposrednoj blizini glavnog ulaza u shopping centar Supernova Zadar, a proteže se na čak dva kata.

Ova omiljena obiteljska modna destinacija opravdava svoju popularnost iz sezone u sezonu ponudom fantastičnih kolekcija: baby kolekcija, linije za djecu, muškarce i žene svih generacija uz posebno atraktivan omjer cijene i kvalitete.

Gotovo da ne postoji prigoda za koju vam C&A ne nudi savršen styling; od ležernih svakodnevnih kombinacija, sportskih aktivnosti, do svečanih prigoda ili formalnih poslovnih aktivnosti. Posebne kolekcije za kupce krupnije građe, linije od bio pamuka, trudnička odjeća i sezonski prigodni program samo su neke od posebnosti koje godinama privlače stalne kupce, ali i osvajaju nove zadovoljne obožavatelje mode i modnih dodataka.

Uz mogućnost kartičnog i gotovinskog plaćanja te bogatu ponudu kolekcija protkanih najaktualnijim trendovima, zasigurno ćete uživati u shoppingu i novim, fantastičnim outfitima..

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.