Vitapur | Zadar | Supernova

Bilo da trebate novu spavaću sobu, moderno posuđe, kvalitetnu dječju sobu ili nešto za svoju kupaonicu, najnovija ponuda očekuje vas u aktualnom katalogu Vitapurovih proizvoda.

Vitapur

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Probudite se naspavani uz Vitapurove ponude u centru Supernova Zadar

Trgovinu Vitapur pronaći ćete na prvom katu shopping centra Supernova Zadar odmah pokraj velikog New Yorkera. Opremite svoj dom ili apartman za boravak gostiju tijekom njihova odmora uz vrhunske madrace od lateksa, pjene ili s džepićastim oprugama.

U ponudi vas očekuju i madraci Lavender Comfort koji su obogaćeni mirisom lavande kao prepoznatljivom simbolu Dalmacije i Mediterana. Dokazana kvaliteta očekuje vas u ponudi madraca brenda Hitex poput: Memosilver Memory, Zero Gravity Memory, Health Protect, Bamboowave, Bamboo Comfort, Zen, Comfort Spring Air, Clean Cool Basic Latex Royal i brojni drugi.

Probudite se naspavani, odmorni i bez bolova u leđima uz vrhunske madrace. U ponudi su i podnice za potpunu potporu tijelu kako bi vijek madraca bio što dulji. Pronađite električne , fiksne i prilagodljive podnice, a u asortimanu vas očekuju i nadmadraci, posteljina, pokrivači, jastuci i deke. Odaberite prave jastuke za sebe uz velike akcije koje Vitapur ima tijekom godine, a donose niže cijene i do 70%.

Vitapur -  najveći proizvođač madraca u Sloveniji s distribuciom diljem svijeta

Vitapur je poznati slovenski brend i najveći proizvođač madraca u Sloveniji, a svoje proizvode prodaju i na inozemnom tržištu. Slogan ovog poznatog slovenskog brenda je „Passion for living“  koji ujedno predstavlja i nit vodilju za strast prema boljem životu.

Vitapurova misija je razvijati proizvode koji će vam omogućiti maksimalno kvalitetan život. Uz Vitapurove proizvode za dom živjet ćete mnogo bolje i zdravije jer vas očekuje sjajan asortiman kvalitetnih proizvoda za spavanje, za pripremu zdravih namirnica i ukusne hrane, kao i asortimana za opušteno vrijeme u kupaonici, te bogata ponuda proizvoda za opuštajuće vrijeme u dnevnoj sobi.

Bilo da trebate novu spavaću sobu, moderno posuđe, kvalitetnu dječju sobu ili nešto za svoju kupaonicu, najnovija ponuda očekuje vas u aktualnom katalogu Vitapurovih proizvoda. Iz mjeseca u mjesec očekuju vas i posebne akcije i popusti po preporuci stručnog osoblja. Plaćanje u Vitapuru je jednostavno i brzo na rate kreditnim karticama i/ili gotovinom.

Prije dolaska u svoj Supernova shopping centar, cjelokupnu Vitapurovu ponudu uvijek možete pogledati i putem službenog web shopa, a pomoć i savjetovanje sa zaposlenicima možete obaviti putem web chata. Za ugodniji i kvalitetniji život posjetite Vitapur trgovinu jer upravo najviše pažnje uputit će baš vama, kupcima i vašim potrebama i željama.