Mobilcentar A1 | Zadar | Supernova

Optimizirajte mobilnu i internetsku uslugu i odaberite najnovije mobilne uređaje na jednom mjestu.

Mobilcentar A1

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja 09:00 - 22:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Telekomunikacije i tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Telekomunikacije i tehnika
Popusti
Dodatna pogodnost
Back to school u Mobilcentru A1!
Vrijedi od 14. kolovoza 2019.

Uz kupnju određenog smartphone modela do 14.09. dobivate Powerbank gratis!

Istražite bogat asortiman trgovine Mobilcentar A1 u centru Supernova Zadar

Želite li na brz i jednostavan način optimizirati mobilnu i internetsku uslugu, Mobilcentar A1 stoji vam na raspolaganju. Poslovnicu potražite u prizemlju shopping centra Supernova Zadar, u neposrednoj blizini istočnog ulaza u centar. Povećajte Internet promet, njegovu brzinu ili pronađite tarifu koja savršeno odgovara vašim potrebama uz pomoć stručnih savjetnika koji će vam rado pomoći i odgovoriti na vaša pitanja te vam se individualno posvetiti kako biste kreirali ponudu koja će vam savršeno odgovarati.

Uz stručnu korisničku podršku saznajte sve o novitetima na tržištu pametne tehnologije i birajte mobitele, tablete, baterije, slušalice, sim free telefone, selfie štapove, punjače i svu ostalu opremu za mobilnu tehnologiju na jednom mjestu.

Apple, HTC, Samsung, Nokia, LG, Vivax, Honor, Huawei, Panasonic i CAT samo su neki od renomiranih svjetskih brendova čije fantastične uređaje i popratnu opremu nudi zadarska poslovnica Mobilcentar A1. Svi poslovni i privatni korisnici usluge mogu plaćati gotovinom, virmanom te svim kreditnim i debitnim karticama.

Mobilcentar A1 mjesto je gdje možete ugovoriti sve A1 telekomunikacijske usluge fiksne i mobilne telefonije te pronaći bogatu ponudu mobilnih uređaja i dodatne opreme. A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Čovjek u kombinaciji s tehnologijom novi je oblik života – moto je A1 telekoma proizašao iz modernih životnih navika koje neizostavno obuhvaćaju i korištenje digitalnih proizvoda i usluga. A1 telekom već desetljećima brine da svojim korisnicima među tisućama opcija pronađe upravo najbolja pametna rješenja koja pojednostavljuju svakodnevicu i štede vrijeme. Privatni i poslovni korisnici već godinama s punim povjerenjem biraju usluge mobilne telefonije kao i internetske usluge koje jamče vrhunsku pokrivenost i pristupačne cijene te tarife i pakete upravo po vašoj mjeri. Neovisno o tome kako izgleda vaša svakodnevica, slobodno ili radno vrijeme, iz ponude Mobilcentra i A1 telekom zasigurno ćete odabrati opciju baš po svojoj mjeri. Ono što je svima zasigurno najvažnije upravo je brza internetska veza, neograničeno surfanje i povoljne cijene – pronađite paket usluga koji će zadovoljiti sve vaše kriterije, a ne zaboravite i na kvalitetne uređaje i dodatnu opremu. Na raspolaganju vam je izbor najmodernije, vrhunske tehnologije svjetski poznatih proizvođača. Ako tražite najbolje od mobilne telefonije, dobru cijenu, odličnu pokrivenost signalom, vrhunske uređaje i stručnu uslugu, Mobilcentar A1 vaše je idealno odredište.