Mobilcentar A1 | Zadar | Supernova

Optimizirajte mobilnu i internetsku uslugu i odaberite najnovije mobilne uređaje na jednom mjestu.

Mobilcentar A1

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Istražite bogat asortiman trgovine Mobilcentar A1 u centru Supernova Zadar

Želite li na brz i jednostavan način optimizirati mobilnu i internetsku uslugu, Mobilcentar A1 stoji vam na raspolaganju. Poslovnicu potražite u prizemlju shopping centra Supernova Zadar, u neposrednoj blizini istočnog ulaza u centar. Povećajte Internet promet, njegovu brzinu ili pronađite tarifu koja savršeno odgovara vašim potrebama uz pomoć stručnih savjetnika koji će vam rado pomoći i odgovoriti na vaša pitanja te vam se individualno posvetiti kako biste kreirali ponudu koja će vam savršeno odgovarati.

Uz stručnu korisničku podršku saznajte sve o novitetima na tržištu pametne tehnologije i birajte mobitele, tablete, baterije, slušalice, sim free telefone, selfie štapove, punjače i svu ostalu opremu za mobilnu tehnologiju na jednom mjestu.

Apple, HTC, Samsung, Nokia, LG, Vivax, Honor, Huawei, Panasonic i CAT samo su neki od renomiranih svjetskih brendova čije fantastične uređaje i popratnu opremu nudi zadarska poslovnica Mobilcentar A1. Svi poslovni i privatni korisnici usluge mogu plaćati gotovinom, virmanom te svim kreditnim i debitnim karticama.

A1 Hrvatska je prvi privatni mobilni operater u Hrvatskoj

A1 mjesto je gdje možete ugovoriti sve A1 telekomunikacijske usluge fiksne i mobilne telefonije te pronaći bogatu ponudu mobilnih uređaja i dodatne opreme. A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Čovjek u kombinaciji s tehnologijom novi je oblik života – moto je A1 telekoma proizašao iz modernih životnih navika koje neizostavno obuhvaćaju i korištenje digitalnih proizvoda i usluga. A1 telekom već desetljećima brine da svojim korisnicima među tisućama opcija pronađe upravo najbolja pametna rješenja koja pojednostavljuju svakodnevicu i štede vrijeme.

Privatni i poslovni korisnici već godinama s punim povjerenjem biraju usluge mobilne telefonije kao i internetske usluge koje jamče vrhunsku pokrivenost i pristupačne cijene te tarife i pakete upravo po vašoj mjeri. Neovisno o tome kako izgleda vaša svakodnevica, slobodno ili radno vrijeme, iz ponude A1 telekom zasigurno ćete odabrati opciju baš po svojoj mjeri. Ono što je svima zasigurno najvažnije upravo je brza internetska veza, neograničeno surfanje i povoljne cijene – pronađite paket usluga koji će zadovoljiti sve vaše kriterije, a ne zaboravite i na kvalitetne uređaje i dodatnu opremu. Na raspolaganju vam je izbor najmodernije, vrhunske tehnologije svjetski poznatih proizvođača. Ako tražite najbolje od mobilne telefonije, dobru cijenu, odličnu pokrivenost signalom, vrhunske uređaje i stručnu uslugu, A1 vaše je idealno odredište.