Zoo City | Zadar | Supernova

Najbolje odredište za sve ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca s raznovrsnom ponudom proizvoda za životinje.

Zoo City

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Dovedite svoje kućne ljubimce i uživajte u ugodnom okruženju trgovine ZOO City u shopping centru Supernova Zadar

ZOO City smjestio se na prvom katu shopping centra Supernova Zadar u ugodnom okruženju i uz ljubazno osoblje koje će vama i vašim kućnim ljubimcima pružiti potpunu uslugu savjetovanja oko kupovine. Najpotrebnije potrepštine pronađite u bogatom asortimanu proizvoda bilo da je riječ o psima, mačkama, pticama, papigama, životinjama iz akvarija, terarija ili malim životinjama.

Na policama ZOO Cityja u shopping centru Supernova Zadar pronaći ćete poznate brendove pseće hrane kao što su Acana, Dog Chow, HappyDog Natur Croq, HappyDog Supreme, Orijent, Pro Plan, Royal Canin Breed, Royal Canin Size i druge. Hrana za mačke obuhvaća brendove Cat Chow, Ever Clean, Ferplast, Gourmet Perle, Le Chat, Miamor, Natural Line Cat, orijent i brojni drugi.

Uz ZOO City klub možete ostvariti brojne pogodnosti prilikom kupovine za svoga kućnog ljubimca jer svaka kupovina nosi bodove. Svakog mjeseca očekuju vas super akcije i proizvodi na sniženju. Korisne savjete o njezi i brizi za svoje životinje pronađite na blogu ZOO Cityja.  

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

Zoo City posebno je mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca jer upravo tamo mogu provesti zajedničko kvalitetno shopping vrijeme. Zoo City s radom je počeo još 2008. godine s ciljem da svim ljubiteljima i vlasnicima kućnih ljubimaca ponudi okruženje u kojem će moći uživati.

Danas s ponosom u svojim trgovinama imaju bogat asortiman hrane, poslastica, raznih dodataka, igračaka, krevetića, dekica, putnih artikala i još mnogo toga što će upotpuniti život i potrebe omiljenih kućnih ljubimaca. Bilo da je riječ o psima, mačkama, pticama, glodavcima, ribicama ili gmazovima, u ZOO Cityju ćete pronaći sve potrebno za svoje ljubimce.

Većina članova ZOO City obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaje stvarnu ljubav. „Iz ljubavi za ljubimce“ slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u ZOO Cityju gdje vas očekuje ljubazno osoblje koje će u zajedničkoj suradnji pronaći rješenje za sve potrebe vas i vaših kućnih ljubimaca.

U bogatoj ponudi proizvoda možete pronaći suhu hranu za pse, mokru hranu za pse svih tekstura i oblika, veterinarske dijete, barf-raw smrznutu ili sirovu. Također, tu su i posude za hranu ili vodu, zdjelice, hranilice, pojilice, podlošci za posude, ampule protiv nametnika, ogrlica protiv nametnika, sprej protiv nametnika, krletke za velike, srednje i male papige, krletke za kanarince, egzote, oprema za krletke i ostala oprema.