Zaks | Zadar | Supernova

Najbolja kombinacija za upečatljive modne dodatke je spoj tradicije i najnovijih modnih trendova.

Zaks

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Nakit iskonske ljepote koji prati svjetske trendove u shopping centru Supernova Zadar

Spoj tradicije, kvalitete i modnih trendova te odnos prema kupcima koji su uvijek na prvom mjestu, Zaks čine fantastičnom destinacijom za kupnju – uživajte u bogatom izboru poslovnice shopping centra Supernova Zadar. Zaks se smjestio u neposrednoj blizini velikog glavnog ulaza u shopping centar Supernova Zadar, odmah nasuprot Info pulta shopping centra. 

Ljubazno osoblje pomoći će vam prilikom odabira prigodnog poklona za svoje najdraže bilo da je riječ o proslavi svete pričesti, krizme, rođendana, vjenčanja, krštenja, maturalnih zabava, zaručničkog prstenja ili vjenčanog prstenja.

U Zaksovoj ponudi pronaći ćete spektakularan ručno rađeni tradicijski nakit kao što su: šibenski botuni, konavolske naušnice, rećine, dalmatinski cvjetići, šibenske i zadarske rozete, čikin križ, popularne Dalmatinke, marijanske krunice, naušnice bribirske kneginje, ukrasi viteza alkara, dubrovačke dukate i tradicijski nakit u suvremenoj izvedbi.

U aktualnim ponudama Zaks će ispuniti vaša očekivanja uz nakit iskonske ljepote koji prate trendove u svijetu nakita te predstavljaju idealan dodatak modnim kombinacijama.

Zaks -  najveći lanac zlatarnica u Hrvatskoj

Uz nakit slavimo najljepše životne trenutke, ljepotu i ljubav, a nakit kao detalj treba oduševiti i istaknuti se onda kada je to najbitnije. Zato je važno da biranje nakita postane sjajno iskustvo kojem ćemo se poželjeti vraćati, a takvo oduševljenje očekuje vas u Zaksu, baš svaki put.

Zaks je hrvatski brend koji godinama slovi kao sinonim za vrhunski dijamantni, zlatni i srebrni nakit. Tijekom godina rada, u Zaksu gaje ljubav prema nakitu zbog čega je brend pozicioniran kao lider na tržištu nakita u Hrvatskoj.

Osim 17 poslovnica u Hrvatskoj, Zaks se ističe i po vlastitoj proizvodnji zahvaljujući kojoj nastaju najljepše kolekcije nakita koje prate svjetske trendove. Najpoznatija kolekcija tradicionalnog hrvatskog nakita Zaks Heritage primjer je vještog spoja hrvatske baštine, ali i suvremene proizvodnje.