bonbon | Zadar | Supernova

Pristupite bonbon mreži brzo i jednostavno i uživajte u brojnim pogodnostima.

bonbon

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

bonbon - sve za vaše mobilne uređaje u centru Supernova Zadar

bonbon mobilna mreža kao stvorena je za sve one koji se od svog mobilnog telefona rijetko odvajaju, često su u kontaktu s obitelji i prijateljima, a surfanje internetom sastavni im je dio dana.

Prodajno mjesto bonbona potražite u prizemlju shopping centra Supernova Zadar, u neposrednoj blizini istočnog ulaza. Brzo i jednostavno pristupite mreži Bon Bon i uživajte u mnogobrojnim uslugama po fantastičnim cijenama.

Ako se odlučite za korištenje bonova, na prodajnom mjestu zatražite svoju SIM karticu i saznajte koje su vam tarife ponuđene, te uz pomoć ljubaznih djelatnika, odaberite onu koja će vam najbolje odgovarati. Na štandu bonbona također možete ugovoriti i pretplatu koja vam omogućava mnogobrojne opcije idealne za vaše svakodnevne potrebe i budžet.

Osim mobilnih usluga u ponudi bonbona potražite i smartphone uređaje Samsung i iPhone, slušalice, zvučnike i druge kvalitetne multimedijske uređaje. Posebno je praktična bonbon ponuda za turiste koji po pristupačnim cijenama mogu nabaviti mjesečne ili tjedne podatkovne pakete i tako bezbrižno surfati čak i na godišnjem odmoru.

Svi korisnici bonbon usluga i oni koji to žele postati, svoja pitanja, osim što mogu uputiti korisničkoj službi, mogu postaviti i stručnom osoblju prodajnog mjesta Bon Bona te uz njihovu pomoć kreirati ponudu usluga i cijena po svojoj mjeri.

bonbon - mobilni operater idealan za domaće korisnike i turiste

Mobilna mreža bonbon mobilni je virtualni brend Hrvatskog telekoma, a prvenstveno je namijenjena mladim korisnicima i svim onima koji žive dinamičnim životnim stilom. Prepoznatljiv po visokoj kvaliteti usluge i pristupačnim cijenama, bonbon svim svojim korisnicima nudi pregršt usluga uz mogućnost raznih kombinacija i cijena paketa uz koje svatko može pronaći opciju baš po svojoj mjeri i u skladu s vlastitim potrebama.

Osluškujući potrebe svojih klijenata, bonbon kontinuirano unaprijeđuje svoju ponudu kako bi ona što bolje odgovarala svakodnevici brojnih korisnika. Kako su oni većinom prirodom dnevnih obaveza vezani uz mobilne telefone, a posebno uz internetsku vezu, bonbon paketi nude fantastičnu količinu internetskog prometa i otvara razne mogućnosti; od surfanja, komunikacije porukama, video pozivima i slično.

bonbon mobilnu mrežu moguće je koristiti na dva načina – bonovima i pretplatničkim ugovorom. U obje varijante korisnicima su dostupne razne opcije cijena i potrošnje, ali i korištenje popularnih platformi Deezer i HBO GO. Pretplatnici svoje pakete mogu slagati sami ili odabrati neku od praktičnih, unaprijed složenih povoljnih kombinacija, kao i postaviti limit potrošnje te kontrolirati svoju potrošnju na brz i jednostavan način.

Odlučite li se za korištenje bonova, svoju sim karticu možete naručiti potpuno besplatno, a potom odabrati neku od opcija koja će vam idealno odgovarati. Tražite li povoljnog i pouzdanog mobilnog operatera, postanite dio bonbon obitelji.