Foodie | Zadar | Supernova

Uživajte u slasnim okusima i opojnim mirisima domaće kuhinje.

Foodie

Radno vrijeme
Ponedjeljak 11:00 - 17:00
Utorak 11:00 - 17:00
Srijeda 11:00 - 17:00
Četvrtak 11:00 - 17:00
Petak 11:00 - 17:00
Subota 11:00 - 17:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Isprobajte ukusnu dnevnu ponudu restorana Foodie centra Supernova Zadar

Restoran Foodie jedan je od najposjećenijih lokala u sklopu gastro kutka Supernova centra Zadar, a brojne posjetitelje već u prolazu privući će opojni mirisi domaće kuhinje. Smješten na prvom katu centra, u ugodnom i opuštajućem ambijentu food courta svakodnevno vam donosi specijalitete u kojima ćete uživati bilo da ste na ručak svratili u pauzi od dnevnih obaveza i posla ili pak ciljano, na zabavno druženje s prijateljima uz ukusan zalogaj i piće.

Osim standardne ponude restorana, Foodie vam svakodnevno nudi i tri menija po vrlo pristupačnim cijenama. Pileći file, svinjski medaljoni, marinirani odresci, pohano meso riba ili gljive, razne juhe i variva, svježe salate i omiljeno povrće poput rajčica, krumpira, paprike ili tikvica samo su dio bogate ponude koju karakteriziraju vrhunske namirnice pripravljene po popularnim domaćim receptima.

Za najmlađe Foodie restoran nudi vam i dječji meni koji uključuje neke od omiljenih obroka brojnih mališana. Uz odličnu hranu, bogat izbor pića, ugodan ambijent i fantastične cijene Foodie je odlično mjesto za ukusan obrok u dobrom društvu.

Odlično mjesto gdje se ljudi vole i žele vratiti

Lanac restorana Food City nastao je kako bi udovoljio brojnim nepcima i ljubiteljima specijaliteta raznih svjetskih kuhinja i približio im okuse Azije, Meksika, Italije, ali i u ubrzanom životnom tempu svakodnevno omogućio domaći obrok pripremljen po tradicionalnoj recepturi. Jedan od restorana ovog lanca je i Foodie – mjesto na kojemu će vas dočekati bogata dnevna ponuda jela.

Kada poželite brz i kvalitetan obrok  Foodie je idealno odredište koje nudi ponešto za svačiji ukus. Isprobajte bogat izbor glavnih jela, priloga, juha i deserata; na meniju se tako mogu pronaći kuhana i pečena jela s prilozima, zdrava variva, riba pripremljena na brojne načine, kao i raznovrsne salate.

Svakoga dana u ponudi su i tri izdvojena menija po posebnim, pristupačnim cijenama koji uključuju toplu juhu, glavno jelo s prilogom i salatu. Čak i kada niste u mogućnosti sami skuhati obrok ili ručak pojesti kod kuće, u Foodie restoranu čeka vas domaća hrana, baš kao ona kakvu spremaju naše mame i bake. Idealan spoj tradicije i moderne kuhinje, vrhunska usluga i ugodan ambijent jamči vam ukusan obrok i kvalitetno provedenu pauzu za ručak ili druženje s obitelji i prijateljima.

Najkvalitetnije namirnice, provjereni i omiljeni recepti i odlični kuhari kombinacija su koja garantira odličan gastro doživljaj uz zdrav i izbalansiran obrok nakon kojega se puni poleta možete vratiti dnevnim obavezama.