Mlinar | Zadar | Supernova

Dugogodišnja tradicija i bogat asortiman pekarskih proizvoda garancija fantastične ponude koja će zadovoljiti sve ukuse.

Mlinar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Kada poželite brz i ukusan obrok, najbolji izbor čeka vas u poslovnici Mlinar centra Supernova Zadar

Na glavnom, srednjem ulazu u shopping centar Supernova Zadar očekuje vas odlična ponuda svježeg peciva, kruha i slastica u pekarni Mlinar. Odmah u prizemlju pored zlatarne Zaks i caffe bara Caffe Caffe možete pronaći idealno mjesto za svoj odmor od shoppinga.

Utažite glad uz odlične dnevne ponude, super akcijske cijene te uz sjajan izbor peciva, kruha, ukusnih kolača, pizzeta i slično. Svakim danom za vas su spremna svježa peciva poput kroasana s čokoladom, marmeladom ili bez ičega, finih krafni s različitim punjenjima, Tradicionalni i ukusni baguettini sa suncokretom, delikatesna štangica, mliječne kifle, somun za najukusnije ćevape, tamno pecivo s bučinim sjemenkama i brojna druga peciva.

Uz pekarsku tradiciju dugu već više od 115 godina, Mlinar će zadovoljiti sve ljubitelje finih pekarskih proizvoda i slastica.  U Mlinaru možete naručiti i caffe to go po želji, bilo da preferirate bez kofeina, bez ili s mlijekom, Cappuccino i slično. Odahnite od shoppinga u najvećem zadarskom shopping centru uz ponudu iz Mlinara.

Mlinar - bogat izbor slatkih i slanih zalogaja

Lanac pekarnica Mlinar još od davne 1903. godine vodi i motivira ljubav prema pekarstvu. Strast i znanje pri stvaranju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete prenosi se već generacijama, a upravo su dugogodišnja tradicija, bogata povijest, kontinuirano ulaganje i tehnološke inovacije zaslužni za Mlinarovu poziciju tržišnog lidera u pekarstvu na hrvatskom i regionalnom tržištu.

Svakoga dana brojni kvalificirani djelatnici ulažu napor, predanost i strast u stvaranje pekarskih proizvoda iznimne kvalitete. Tradicionalna receptura integrirana u suvremene tehnološke procese, najkvalitetnije sirovine hrvatskih proizvođača te znanje i iskustvo djelatnika omogućavaju proizvodnju vrhunskih proizvoda i kupcima nude jedinstveni gastro doživljaj.

Uz program svježih, zamrznutih, i polupečenih pekarskih proizvoda, Mlinar kontinuirano razvija ponudu kako bi kupcima predstavio svježe inovativne proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i trendove u pekarstvu.

Mlinarova poslovnica nudi vam bogat izbor slatkih i slanih zalogaja; osim kruha i peciva izrađenih od raznih vrsta brašna i tijesta u ponudi su razne pite, kiflice, kroasani, sendviči, pizze, a uživati možete i u dnevnoj ponudi ukusnih kolača. Fantastičan asortiman pekarskih delicija pripremljen je svježe, na samom prodajnom mjestu stoga će svi kupci koji žele predah od kupovine ili kući žele ponijeti topli kruh ili pecivo u Mlinar pekarnici zasigurno pronaći nešto po svom ukusu.