Najbolji dodaci za mobilne telefone čekaju vas po fantastičnim cijenama.

Kristijano

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Tehnika

U centru Supernova Zadar pronađite trgovinu Kristijano i nabavite sve za vaš smartphone

Kupili ste novi Samsung Galaxy, iPhone 8 ili Honor smartphone i ne želite da već nakon par mjeseci izgleda kao da ga imate godinama, dođite na prvi kat Supernova centra Zadar na prodajni štand trgovine Kristijano i pronađite sve što vašem mobilnom ljubimcu treba. 

Smješten preko puta Müller i New Yorker trgovine, Kristijano po povoljnim cijenama nudi veliki izbor dodatne opreme koja uključuje popularne maske za sve vrste mobitela, punjače, bluetooth zvučnike i ostalu opremu koja će vam olakšati i uljepšati svakodnevicu.

Tražite li masku koja će ujedno štititi, ali i krasiti vaš Lenovo, HTC ili Noa mobitel, potražite savjet ljubaznih prodavača Kristijano trgovine koji će vam preporučiti najbolju vrstu zaštite od slomljenog ili izgrebanog ekrana. Ako se bojite da će se vaš mobitel smočiti kiša ili mokre ruke nakon kupanja u moru, ne brinite jer u ponudi su i vodootporne torbice za mobitel, kao i one kožne koje će štititi vašeg mezimca od vremenski neprilika.

Opremite sve mobitele u obitelj na jednom mjestu, a račun možete platiti gotovinom ili karticama.

Modni dodaci za vaše mobilne uređaje u trgovini Kristijano

Mobilni telefoni odavno su prestali biti samo tehnologija na koju se javljamo ako nas netko zove ili odgovaramo na SMS poruke. Dolaskom smartphone uređaja s kojim možete saznati što se događa u svijetu, a da se pritom niti ne pomaknete s mjesta, kauča ili iz kafića, svijet mobilne telefonije prilagodio se korisniku.

Naši najdraži ljubimici dobili su novo ruha u vidu zaštitnih maski, futrola, dodatne zaštite za staklo i ostale opreme za mezimce. Prepoznali su to i u trgovini Kristijano na čijem prodajnom štandu možete pronaći bogati izbor opreme za sve vrste mobilnih uređaja - iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi samo su dio telefona za koje možete pronaći zaštitne maske, punjače ili eksterne baterije.

Neovisno slušate li glazbu putem slušalice ili volite da sve čuju vaš glazbeni ukus, Kristijano trgovina nudi veliki izbor bluetooth zvučnika koje ćete na jednostavan način spojiti sa svojim smartphoneom. Trebate li punjač za svoj auto ili želite imati rezervni u torbi za slučaj da vam mobitel ostane bez baterije, pronađite ga na jednom mjestu.

Ako vaš Samsung Galaxy treba dodatnu opremu, počastite ga novom maskicom sa šarenim motivima, šljokicama, najdražim nogometnim igračem ili preklopnom zaštitom koja će ublažiti nenadani pad vašeg mobilnog ljubimca ili ga štititi od grebanja u torbi ili u džepu hlača. Opremite svoj smartphone po povoljnim cijenama na Kristijano prodajnom štandu.