SUPERNOVA ZADAR

Super Subota

Mnogima je subota omiljen dan za shopping, ali posjetitelji Supernova centra znaju da je druga subota u mjesecu Super subota i posebnija je od drugih.

Svakog mjeseca povodom Super subote naši brojni zakupci pripremaju odlične popuste i pogodnosti. Smješten na ulazu u grad, centar Supernova Zadar zbog svoje je lake dostupnosti izvrstan centar za odličan obiteljski shopping koji je još bolji kada trgovine pripremaju lude popuste. Oprema za dom ili sport, muška ženska i dječja moda, obuća i modni dodaci te ostali bogati asortiman naših trgovina čeka vas uz posebne popuste. Omiljeni brendovi iz mjeseca u mjesec pripremaju vam ponude koje ne smijete propustiti. U svojim kalendarima zaokružite drugu subotu u mjesecu i rezervirajte ju za super shopping i brojne uštede. O svim popustima, akcijama  i pogodnostima koje donosi Super subota redovito vas obavještavamo putem naše web stranice i društvenih mreža, stoga nas pratite. Pripremite popise za kupovinu i vidimo se u shopping centru Supernova Zadar na sljedećoj Super suboti.

Super subota, 11.5.2024.

Druga subota u mjesecu rezervirana je za najbolje popuste! 
U sklopu još jedne Super subote, u centru Supernova Zadar očekuju vas fantastične ponude i akcije u omiljenim trgovinama.

Nakon super shoppinga savjetujemo vam da se odmorite i provedete slobodno vrijeme s prijateljima i obitelji u jednom od naših kafića i restorana. "Groznica" Super subote često donosi i super akcijske cijene na ponudu pića i hrane za sve naše posjetitelje. 

Vidimo se i ove Super subote u odličnom shoppingu! 

*Popusti i akcije u sklopu Super subote se ne zbrajaju i međusobno se isključuju. Cijene i popusti podložni su promjenama sukladno odlukama Zakupnika.

Supernova Zadar ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu ili cijenama proizvoda te pogreške prilikom tiska letka.

Listu popusta pogledajte ovdje.