Mobia | Zadar | Supernova

Kvalitetne maskice, folije i druga zaštitna oprema čuvat će vaš mobitel od brojnih oštećenja i tako mu produljiti vijek trajanja.

Mobia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Ponuda trgovine Mobia oduševit će i najveće ljubitelje mobitela i dodatne opreme - odličnu opremu potražite u centru Supernova Zadar

Prizemlje shopping centra Supernova Zadar idealno je mjesto za pronaći zaštitne maske za vaš mobilni telefon koji će ih krasiti, ali i čuvati od oštećenja. Štand trgovine Mobia, smješten na zapadnom ulaz preko puta trgovine Spar i Muller, u bogatoj ponudi nudi veliki izbor trendi dodataka za vaš smartphone.

Odaberite savršenu torbicu koja, osim što će štiti vaš mobitel od udaraca i ogrebotina, ističe vaš stil i odgovara vašim potrebama i željama. Zaštitite svoj Samsung ili iPhone vodootpornim maskicama ovog ljeta i bez problema uživajte na Saharun, Kolovare ili jednoj od mnogih zadarskih plaža. Vrlo je važno osigurati i ekran od grebanja i nepredviđenih padova, a to će najbolje učiniti zaštitne folije koje možete pronaći u trgovini Mobia. Strah od pucanja ekrana umanjit će bogata ponuda kaljenog stakla za razne vrste ekrana, pa ćete bez dodatnog osiguranja nositi vaš mobitel u džepu, torbici ili ostaviti u automobilu.

Opremite se za sigurno uživanje uz svog mobilnog ljubimca u zadarskoj trgovini Mobia i pronađite maskicu koju nitko drugi nema.

Bogata ponuda planetarno popularnih maski poznatih svjetskih brendova

Kada kupimo novi mobitel, želimo ga što dulje održati novim. Kaljeno staklo za ekran, vodootporna maskica, zaštitna folija, torbica - kupit ćemo sve što je na tržištu kako bi naš omiljeni pomagač preživio padove ili ogrebotine. Odličnu zaštitu, ali i ukrasnu maskicu za svog mobilnog ljubimca pronađite u trgovini Mobia čija je glavna specijalnost prodaja dodataka za smartphone uređaje ili tablete. Nude garanciju, kvalitetu i najveći izbor dodataka za vaše pametne telefone. 

Mobia u svojoj bogatoj ponudi nudi planetarno popularne maske poznatih svjetskih brendova poput Ferrari, Mercedes-Benz, BMW, Guess, Disney ili Karl Lagerfeld čiji su i ekskluzivni zastupnici i distributeri. Svoju ponudu svakodnevno nadopunjuju pa tako uvijek možete naći novu zaštitnu masku za vaš iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi ili Honor mobilni telefon.

Zaštite svoj telefon od mogućih oštećenja uz kaljeno staklo koje štiti ekran u slučaju pada ili uz zaštitnu foliju koja sprječava grebanje ekrana.

Punjač koji će vam stajati u automobili ili u torbi kao rezerva za dane kada imate posla preko glave, pronađite u trgovini Mobia koja uz maskice za mobitel nudi i kablove te ostale dodatke. Ljubazno i uvijek dostupno osoblje na usluzi vam je prilikom odabira najboljeg dodatka za vaš omiljeni mobitel te će vam pomoći riješiti nedoumicu vezanu za vaš mobitel.