OTP banka bankomat | Zadar | Supernova

Moderna banka sa širokom ponudom financijskih proizvoda i usluga .

OTP banka bankomat

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Bankomate OTP banke potražite u centru Supernova Zadar

Koristite li usluge OTP banke, u shopping centru Supernova Zadar gotovinu možete podići jednostavno i sigurno – jedan bankomat OTP banke potražite u prizemlju centra, na samom istočnom ulazu, tik do Maxbet casina. Drugi bankomat smješten je u sklopu OTP banke.

OTP banka svojom ponudom korisnicima osigurava vrhunsku kvalitetu usluge kao i širok izbor bankarskih proizvoda

OTP banka predstavlja četvrtu banku po veličini u Republici Hrvatskoj na bankarskom tržištu. Širokom mrežom poslovanja nalazi se više od 140 poslovnica koje posluju s više od 600.000 klijenata u sektoru građanstva te u sektoru gospodarstva.

Središte banke nalazi se u gradu Splitu, a veliki dio centralnih poslovnih funkcija smješteno je i u Zadru kao i u Zagrebu. Od 2018. godine OTP banka svom poslovanju pripojila je Splitsku banku te je time napravljenja jedna od najvećih akvizicija u hrvatskom bankarskom sektoru.

OTP banka djelom je OTP Grupe koja posluje u desecima zemalja srednje i istočne Europe. S ciljem da svojim klijentima ponudi širok izbor proizvoda i usluga, OTP banka posjeduje razgranatu mrežu poslovnica i bankomata diljem Hrvatske.

Neke od poslovnica nalaze se u sklopu shopping centara grupacije Supernova Hrvatska, a bankomati su dostuni u većini istih. Članice OTP Grupe broje još i OTP Invest, OTP osiguranje, SB Zgrada, OTP Leasing, OTP Nekretnine i OTP Savjetovanje. 

OTP poseban naglasak stavlja na razvoj izvrsne poslovne kulture kako bi svi zaposlenici imali maksimalnu mogućnost rasta i educiranja. Kvalitetnim sustavom upravljanja OTP posebnu pozornost posvećuje timskom radu i sinergijom snaga kako bi u konačnici postignut cilj zadovoljstva klijenata banke. Stoga je klijentima na raspolaganju dostupno i više od 470 bankomata, a svojom ponudom banka korisnicima osigurava vrhunsku kvalitetu usluge kao i širok izbor bankarskih proizvoda.