Shoetique | Zadar | Supernova

Shoetique je originalni hrvatski brend luksuzne obuće koji prvi, i za sada jedini, na hrvatsko tržište donosi brendove Cruyff Classics, L’Ascolana, Meyba, Mercer Amsterdam, Off The Pitch i Goorin Bros.

Shoetique | Zadar | Supernova

Shoetique

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele Moda

Sportski luksuz u centru Supernova Zadar

U svojoj ponudi Shoetique ima brendove koji su kroz svoju nogometnu prošlost naučili kako izraditi najbolju i najudobniju tenisicu. Zašto su njihove tenisice obožavane diljem svijetam, sada ćete moći provjeriti i sami. Osim širokog asortimana tenisica, u ponudi će biti i sportska odjeća te sredstva za čišćenje, a sve će vam biti dostupno na prvom katu centra Supernova Zadar.

U ova neizvjesna vremena, u Shoetiqueu s ponosom ističu otvorenje ove, sedme po redu poslovnice – nakon Zagreba, Splita i Šibenika, stigli smo i u Zadar. Jedna od najvećih posebnosti ovog brenda je i višegodišnja suradnja s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

Ljubitelji sportskog luksuza konačano su došli na svoje. Veselimo se zajedničkom modnom druženju na prvom katu centra Supernova Zadar.

Brend kojeg morate voljeti

Brend Shoetique nastao je prije sedam godina iz ljubavi i strasti prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu. Shoetique je originalni hrvatski brend luksuzne obuće koji prvi, i za sada jedini, na hrvatsko tržište donosi brendove Cruyff Classics, L’Ascolana, Meyba, Mercer Amsterdam, Off The Pitch i Goorin Bros.

U kratkom roku Shoetique je postao jedno od omiljenih mjesta kojeg posjećuju modni znalci. Kao i brendovi koje zastupa, Shoetique odiše luksuznim i sportskim izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu - Football luxury.