Lumbrela | Zadar | Supernova

Personalizirana odjeća idealan je poklon i odličan modni komad koji odražava osobnost.

Lumbrela

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Kategorije
Moda

Personalizirane i jedinstvene majice priprema vam trgovina Lumbrela u centru Supernova Zadar

Prvi kat shopping centra Supernova Zadar skriva trgovinu Lumbrela T-shirt u kojoj možete napraviti personalizirane majice, torbe ili trenirke s kapuljačom s otiskom po vašoj želji.

Poželite li imati komad odjeće koji će odražavati vašu osobnost, a ne možete je pronaći u trgovini, napravite ju na štandu trgovine Lumbrela T-shirt. Ako poželite pokloniti unikatan poklon s otiskom Zadra, a da to nije magnet ili šalica, bogata ponuda hoodica, torbica i majica s otiskom zadarske katedrale ili crkve svetog Donata oduševit će turiste i sve posjetitelje Zadra.

Igrajte nogomet, košarku, odbojku ili drugi omiljeni sport u personaliziranom dresu kakav neće imati nitko drugi. Dizajnirate majicu s natpisom kao poklon za vjenčanje, rođendan ili kao uspomenu, a tisak prepustite trgovini Lumbrela T-shirt.  Pripremite svoju navijačku majicu s prepoznatljivim crveno - bijelim kvadratićima i budite spremni za dan kada Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedi u finalu i osvoji svjetsko ili europsko prvenstvo.

Budite posebni i originalni uz trgovinu Lumbrela T-shirt.

Bogata ponuda sportske opreme gdje svatko može pronaći nešto za sebe

Ljubitelji sporta i rekreacije svoje su mjesto za kupovinu pronašli u trgovini Lumbrela T-shirt u čijoj bogatoj ponudi sportske opreme svatko može pronaći nešto za sebe. Bavite li se sportom profesionalno ili ste rekreativac koji ponekad ode do teretane, neizostavan dio opreme zasigurno je donji dio trenirke, majice, hoodice ili sportske torbe.

Ono što ponudu trgovine Lumbrela T-shirt izdvaja od drugih jesu aplikacije na proizvodima koje prikazuju obrise Zadra. Prepoznatljiva crkva svetog Donata, zadarska katedrala svete Stošije ili obrisi košarkaša Krešimira Ćosić koji je svoju igračku karijeru djelom proveo u Zadru, može biti i na vašoj majici.

Štampanje vizuala na majice jedna je od mogućnosti ove trgovine. Imate li svoj dizajn kojeg želite prenijeti na neki komad odjeće, za vas će to rado učiniti u trgovini Lumbrela T-shirt. Budite posebni i nosite kape, majice, hoodice ili torbe s otiskom kakvog ste oduvijek željeli.

Poklonite unikatan dar za rođendan, godišnjicu braka, diplomu ili maturu s posebnim potpisom kojeg ste sami dizajnirali. Otisnite datume, citate ili slike koje su vam važne na majice i nosite ih blizu srca kako biste uvijek bili povezani s događajem ili osobom koja vam je važna. Personalizirajte komad odjeće ili torbe onime što vam mnogo znači u trgovini Lumbrela T-shirt.