CHIX threading bar | Zadar | Supernova

U prizemlju centra Supernova Zadar smjestio se prvi threading bar u Hrvatskoj koji se s nestrpljenjem iščekuje među Zadrankama.

CHIX threading bar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Chix je teški hit: U centru Supernova Zadar otvorio se prvi threading bar u Hrvatskoj

Pored oblikovanja precizno ravnih linija, CHIX djelatnice veliku važnost daju simetriji te širim, punijim obrvama. To postižu oblikovanjem profesionalnim bojama, koje u dijagnozi (početna točka rada) dogovaraju individualno. Od neprimjetnih nijansi za efekt gustoće, do ostavljanja traga boje po koži, s ciljem efekta make upa.

Upitajte za savjet „s vrata“ ove pionire threading/brow/beauty barova, jer je CHIX zaštićeni brand u više Europskih zemalja, već poznat po kvaliteti usluga koje pružaju.

Zanimljiv je podatak da simpatije prema threadingu sve više pokazuju muškarci, uglavnom željni neprimjetne urednosti. Najčešće traže obrve ravnog oblika i umjerene širine, te oblikovanje linija brade. Stoga zgrabi svojeg dečka pod ruku i pođite iskusiti nezaboravne trenutke s open minded djelatnicama CHIXa, jer tu su svi kakvi trebaju biti.

Prvi threading bar u Hrvatskoj 

Važno je naglasiti da osim oblikovanja obrva koncem, CHIX threading bar među svojim uslugama nudi trajni lak (GELISH), mini val trepavica i lashlift  te kompletni make up (NYX).
U prizemlju shopping centra Supernova Zadar smjestio se prvi threading bar u Hrvatskoj koji se s nestrpljenjem iščekuje među Zadrankama. Sam naziv „CHIX“ već je odavno glavna tema među ženama koje su napokon došle na svoje s obzirom na to da je jedno ovakvo mjesto, koje nudi unikatne obrve, itekako nedostajalo u Zadru. Threading bar vodi se zapadnjačkim konceptom koji uključuje: „walk in“  - što znači da dođeš kad god hoćeš bez potrebe za naručivanjem, jedinstven dizajn, stručne djelatnice s jedinstvenom podukom, te četiri sjedalice tako da nema čekanja i redova.

Threading je depilacija koncem za što ne postoji hrvatska riječ pa se koristi engleska  posuđenica  threading – u kojoj „thread“ znači konac. Prednosti su brojne; od toga da se kožu ne tretira toplinom, kemikalijama ili naglim trzanjem trakica već se koncem čupaju dlačice iz korijena, bez pucanja od trzaja trakom ili prekida oštrim pincetama, omotavanjem oko dlačice koja još nije ni izbila na površinu, konac duplom brzinom i pod kutem od 90 stupnjeva čupa 100% svaku dlačicu. Brzo je i uglavnom bezbolno, a uz obrve se nudi i odstranjivanje dlaka na nadusnicama.