Spar supermarket | Zadar | Supernova

Spar supermarket svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda.

Spar supermarket

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 08:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Spar supermarket- idealan izbor za veliku kupnju u centru Supernova Zadar

Supermarket Spar pronađite u prizemlju shopping centra Supernova Zadar odmah pored prvog zapadnog ulaza u sam centar. Trgovina se prostire na čak 1.900 kvadratnih metara zbog čega je idealan izbor kada trebate obaviti veliku kupnju za sebe i svoju obitelj.

Na jednom mjestu pronaći ćete apsolutno sve za dom, od kruha, peciva, mlijeka, svježeg voća i povrća pa sve do odijela tekstila koji nudi najpovoljnije cijene za svačiji džep. U aktualnim ponudama pronaći ćete brojne uštede i senzacionalne ponude te popularne vikend akcije.

Kako biste odabrali samo najbolje za sebe i svoju obitelj u ponudi je i posebna Spar Premium linija koja postoji od 2011. godine i nudi kvalitetne i fine delicije za sve ukuse. U liniji se također izdvajaju DESPAR Premium proizvodi koji donose najbolje delicije iz Italije, ali i nekih ostalih svjetski poznatih kuhinja.

Među uslugama Spar supermarket će vam ponuditi i narudžbu kolača za razne prigode i proslave, narudžbu gotovih jela i plata, narudžbu svježe ribe i čišćenje ribe.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.

Novosti
Igraj i osvoji
Počinje nogometna grozinca
8. svibnja 2024.

U periodu od 08.05. do 25.06.2024. kupovinom od najmanje 10,00 € u bilo kojoj SPAR i INTERSPAR trgovini u Hrvatskoj, zaigrajte nagradnu igru i razveselite se super nagradama uz koje će biti ljepše pratiti europsko nogometno prvenstvo!

Pročitajte pravila i izazovite svoju sretnu zvijezdu na SPAR Nagradna igra - prijavite se! (igram.hr)