Skechers | Zadar | Supernova

Svoj životni stil upotpunite casual i udobnim kolekcijama sportske marke koja nudi širok izbor modela za različite aktivnosti, stil i udobnost.

Skechers

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Za najljepše šetnje Zadrom uz ponudu iz centra Supernova Zadar

Trgovina Skechers smještena je na prvom katu shopping centra Supernova Zadar na adresi Ulica Akcije Maslenica 1, odmah pored food cornera te u neposrednoj blizini trgovine H&M. U bogatom izboru brojnih modela tenisica, čizama, sandala, natikača, balerinki, japanki, cipela na punu petu i mnogih drugih, možete obaviti odličan shopping za sebe i svoje članove obitelji.

Među sportskim stilovima možete odabrati atletske cipele, casual obuću, cipele idealne za kombiniranje uz haljine, obuću za posao s kojim ćete bezbrižno odlaziti na sastanke te klasične modele za slobodno vrijeme i boravak s obitelji.

U širokoj paleti boja za sve pronaći ćete zanimljive modele tenisica koje možete nositi kao statement komad na svoju odjevnu kombinaciju. U skladu sa svjetskim modnim trendovima neki modeli su se vratili u centar modnog interesa kao na primjer D'Lites tenisice koje su nosile neke od hrvatskih modnih blogerica: Isabella Rakonić ili Ella Dvornik.

Prošećite svoj najnoviji par obuće po Kalelargi, Pozdravu Suncu, poznatim zadarskim morskim Orguljama, Narodnom trgu i ostalim poznatim lokacijama na zadarskom poluotoku.

Skechers nudi moderne, kvalitetne, inovativne i udobne komade za sve

Još od 1992. godine, Skechers stvara uspješnu priču u svijetu sportske obuće i odjeće za sve uzraste bilo da je riječ o ženama, muškarcima i djeci. Pod sloganom „za svaki lifestyle“ Skechers nudi najnovije svjetske trendove na području sportskih i proizvodnih inovacija s ciljem maksimalne udobnosti. Od prve obuće, točnije čizme za drvosječe, pa sve do danas, Skechers je razvio revolucionarne kolekcije s više od 3.000 različitih modela za svaki spol, dob i aktivnost.

Svakodnevnim istraživanjima uspješno se nastavlja razvoj inovacija uz bok nekih od najpopularnijih svjetskih trendova. Stoga je Skechers idealna shopping destinacija za sve koji cijene kvalitetu, pristupačne cijene i izvrsnu ponudu različitih modela. A više od 3.000 različitih stilova Skechers nudi moderne, kvalitetne, inovativne i udobne komade za milijune ljudi diljem svijeta.

Svoj životni stil upotpunite casual i udobnim kolekcijama sportske marke koja nudi širok izbor modela za različite aktivnosti, stil i udobnost.

Posebno se ističe Skechers Performance kolekcija koja je okrenuta vrhunskim sportašima i sportskim entuzijastima koji preferiraju revolucionarne tehnologije za trening, trčanje, hodanje i igranje golfa. Specijalno izdanje Go Golf predstavlja legendarni sportaš Tony Romo za sve ljubitelje ovog sporta s ciljem da ostvare najbolje rezultate na golf natjecanjima.

Skechers je prepoznatljiv upravo po svojoj raznovrsnosti i mogućnosti prilagodbe zbog čega je neizostavan kada su u pitanju odabiri poznatih IT djevojaka, trendsetterica, influencerica, sportaša, rekreativaca i mnogih drugih.