Replay | Zadar | Supernova

Replay modeli iz posljednje kolekcije kao i uvijek odlikuju se urbanim streetstyle komadima nosivim u raznim dnevnim, ali i večernjim prilikama, a njihova upečatljivost dodatno je naglašena kada se nalaze u efektno uređenom interijeru!

Replay

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Modni dodaci i nakit Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Modni dodaci i nakit Moda

Prvi Replay store otvoren je u shopping centru Supernova Zadar!

Replay će donijeti novo mjesto za sve obožavatelje talijanske mode! Ljubitelji urbanog stila zasigurno će oduševiti novouređenim prostorom, sjajnom proljetno/ljetnom Replay kolekcijom kaobrojnim popustima tijekom cijele godine. Ovaj talijanski modni brend oduvijek veliku pažnju posvećuje dizajnu modnih artikala, a jednaka estetika primijenjena je i pri samom uređivanju: impresivan prostor bit će uređen u već svima dobro poznatom Replay stilu, s posebnim naglaskom na detaljima, a urbano ozračje kreirat će se modernim kontrastnim elementima. 

Inovativnost talijanskog dizajna očitava se ne samo u dekoraciji unutrašnjeg prostora trgovine već i u dizajnu same kolekcije. Replay modeli iz posljednje kolekcije kao i uvijek odlikuju se urbanim streetstyle komadima nosivim u raznim dnevnim, ali i večernjim prilikama, a njihova upečatljivost dodatno je naglašena kada se nalaze u efektno uređenom interijeru! U posljednjoj kolekciji izmijenjuju se modeli prikladni za razne prilike: od dnevnih do večernjih, casual ili sofisticiranih: u Replay kolekciji može se pronaći širok raspon modela za sve koji vole dobar stil i originalnost. Ne propustite i vi posjetiti novootvoreni Replay store i doživjeti jedinstveno shopping i modno iskustvo uz novu Replay kolekciju!

Novosti
Nova kolekcija
Modni proljetni prizvuk
16. ožujka 2021.

Prijelazno razdoblje iz hladnijih u toplije dane predstavlja pravi izazov u kreiranju svakodnevnih modnih kombinacija kada mnoge žene nisu sigurne što odjenuti. Slojevitost je ključni moment u ovome pomalo prevrtljivom razdoblju, barem što se odijevanja tiče, a sve što vam treba su mašta, hrabrost ali i kvalitetan odjevni komad.

Casual elegancija
Must have Replay komadi
4. ožujka 2021.

Kolekcija se otvara sexy, rokerskim, ali opet izrazito ženstvenim lookovima u pretežno tamnijem koloritu koji istodobno mogu biti casual, ali i prigodni za večernje prilike. Glavne zvijezde ovog dijela kolekcije su haljine vrlo često u dominantnom animal printu koji je konstantan trend posljednjih nekoliko sezona, a koji se odlično spaja s drugim uzorcima i stvara savršene eklektične Replay kombinacije. I u muškom dijelu kolekcije vidljiv je iskonski Replay stil. Većina artikala inspirirana je motorističkim svijetom: kožne bajkerske jakne obogaćene metalnim detaljima savršeno se integriraju u urbane streetstyle stylinge. Osim motorističkih jakni, kolekcija obiluje i brojnim jaknama i parkama s funkcionalnim detaljima kao što su unutrašnji džepovi. Kao i do sada, Replay je u svojim kolekcijama posebnu pažnju posvetio ekološkoj održivosti i brizi za okoliš: velik dio materijala napravljen je od recikliranog poliestera.