Maras | Zadar | Supernova

Koferi, ruksaci, torbe za laptop, aktovke i moderne ručne torbe čekaju vas na jednom mjestu - istražite moderan i atraktivan asortiman trgovine Maras.

Maras

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Supernova Zadar ima idealno odredište za ljubitelje putovanja - savršenu opremu za istraživanje popularnih svjetskih destinacija potražite u trgovini Maras

Putujete li avionom, automobilom ili autobusom, dobar kofer uvijek će vam dobro doći. Vrhunsku putnu prtljagu potražite u trgovini Maras u prizemlju centra Supernova Zadar. U blizini info pulta nalazi se bogata ponuda ručnih torbi ili kofera u kojima će vaše stvari biti sigurne prilikom putovanja primjerice u Italiju, Francusku, Njemačku ili na jedan od hrvatskih otoka Brač, Hvar ili Korčulu. Odaberite između putnih kovčega, kožne galanterije, nesesera, torbi za odijela ili poslovnih torbi. Trebate li ruksak, torbu za laptop ili aktovku, s povjerenjem se obratite ljubaznom osoblju koje će vam preporučiti idealnu opciju za vaše potrebe. Uz dugotrajnost i vrhunsku kvalitetu, asortiman trgovine Maras odlikuju i moderni dizajn te funkcionalnost. Uz kofere, opremite se i dodacima poput kišobrana, novčanika, remena ili rukavica iz bogate ponude kožne galanterije. Bez obzira putujete li s Croatia Airlines, Ryanair ili Air France, uz kvalitetnu Maras prtljagu neće morati brinuti tijekom leta hoće li vam se kofer uništiti prilikom transporta. Sretan vam put do zadarske Supernove uz trgovinu Maras.

Renomirani svjetski brendovi u ponudi putnih kovčega, poslovnih torbi, kožne galanterije i raznovrsnih putnih potrepština

Trgovina Maras svojim kupcima već dugi niz godina nudi vrhunsku ponudu putne, poslovne i casual galanterije i ekskluzivni je zastupnik brenda Samsonite, a u ponudi možete pronaći i mnoge druge renomirane svjetske brendove i njihovu ponudu putnih kovčega, poslovnih torbi, kožne galanterije i raznovrsnih putnih potrepština. Spremate li se na putovanje, ne zanemarite važnost kvalitetne putne torbe ili kofera koji će osigurati vašu odjeću i ostalu osobnu prtljagu.

Trgovina Maras za vaša bezbrižna putovanja nudi vam bogat izbor putnih torbi, kofera, kofera za kabinu, nesesera te torbe za odijela. Za sve vaše svakodnevne poslovne prilike i potrebe tu je bogat izbor muških i ženskih poslovnih torba, aktovki, ruksaka i torba za laptop te različitih mapa. Istražite ponudu poslovnog programa i odaberite modele koji će vas osvojiti kvalitetom, elegancijom, ali i vrhunskim dizajnom.

Osim poslovnih, fantastičan je i izbor muških i ženskih torbi različitih veličina koje će se savršeno uklopiti u svaki stil i odlično odgovarati raznim svakodnevnim prilikama.

Kolekciju možete upotpuniti i dodatnim asortimanom poput novčanika, kišobrana te raznih drugih dodataka, a tražite li kvalitetne, elegantne i dugotrajne modne dodatke poput remena ili rukavica, Maras vam nudi bogat asortiman kožne galanterije. Opremate li svoje najmlađe uživat ćete u izboru torbi i ruksaka za vrtić, školu ili sportske aktivnosti te pernica i torbica neodoljivog dizajna.

Osim što će svojim izgledom osvojiti svoje nove vlasnike, baš kao i oprema za one starije, asortiman za mlade, osim modernog dizajna, odlikuje i vrhunska kvalitete i dugotrajnost. Na jednom mjestu pronađite funkcionalnost, kvalitetu i omiljeni dizajn koji vam jamče renomirani brendovi poput Samsonite, Piquadro, Lacoste, Calvin Klein, Pepe Jeans, Tommy Hilfiger i mnogi drugi.