Venera | Zadar | Supernova

Omjer kvalitete i cijene zasigurno će vas oduševiti jer će vaše shopping iskustvo biti na zavidnoj razini.

Venera

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Pristupačne cijene i vrhunska kvaliteta s kojima ćete uživati u svakom pokretu i aktivnosti u centru Supernova Zadar

Trgovina Venera smjestila se odmah s desne strane na srednjem glavnom ulazu u jednom od najvećih shopping centara u Dalmaciji - Supernova Zadar. Na policama trgovine pronaći ćete odličan izbor ženskog rublja: gaćice Anit i Emy, bokserice, slip, brasiliana, tange, stezne gaćice, samostojeće grudnjake, push up grudnjake, sportske grudnjake, grudnjake za dojilje, čarape, dokoljenke, termo čarape, sokne, stopalice, basic hulahopke te samostojeće hulahopke.

Za muškarce tu je bogat izbor bokserica, majica i potkošulja, raznih modela čarapa, muških pidžama i slično. Kupaći program obogaćen je ženskim kupaćim kostimima jednodjelnim, dvodjelnim, bikini, takini te kombinacijama po željama. Za plažu vas očekuju i asortiman prigodnih tunika kao i različitih ručnika.

Ako planirate obiteljski odlazak na neke od najljepših hrvatskih plaža u okolici Zadra, u Veneri ćete pronaći odličnu ponudu za djecu kao i za odrasle. Uživajte u svom ljetnom odmoru uz najkvalitetnije materijale i udobno rublje u zanimljivim i zabavnim uzorcima po povoljnim cijenama.

Specijalizirana zadarska trgovina sa širokom ponudom brojnih brendova donjeg rublja, pidžama kupaćih kostima i brojnih modnih dodataka

Venera je specijalizirana zadarska trgovina koja uspješno posluje već više od 18 godina, a svoje poslovanje proširila je i u ostalim hrvatskim gradovima kao što su Šibenik i Makarska. U trgovini Venera očekuje vas široka ponuda brojnih brendova iz svijeta ženskog i muškog donjeg rublja, pidžama za sve uzraste, kupaćih kostima i brojnih modnih dodataka.

Samo kvalitetni proizvodi najvećim se dijelom uvoze iz Italije, a najzastupljeniji su artikli od pamuka poput pidžama i čarapa iz Turske koja prednjači po kvaliteti pamuka u svijetu. Modeli raznih proizvoda dostupni su za sve oblike tijela od najmanjih konfekcijskih brojeva S pa sve do najvećih L brojeva.

Zadovoljstvo kupaca broj jedan je svim zaposlenicima Venere, a među renomiranim proizvođačima pronaći ćete imena kao što su: Navigare, Sielei, Aris, Lormar, Tre Orsi i brojni drugi. Omjer kvalitete i cijene zasigurno će vas oduševiti jer će vaše shopping iskustvo biti na zavidnoj razini.

Svoje proizvode Venera redovno predstavlja u aktualnim katalozima s raspoloživim artiklima, a nekoliko puta godišnje pripremaju najbolje akcije i popuste prilikom svake kupnje. Odlika ove robne marke upravo su pristupačne cijene i vrhunska kvaliteta s kojima ćete uživati u svakom pokretu i aktivnosti, bilo da idete na plažu ili je riječ o mirnom snu.