Desigual | Zadar | Supernova

U trgovini Desigual otkrijte neodoljive kolekcije za žene i muškarce, te fantastičnu kolekciju modnih dodataka.

Desigual | Zadar | Supernova

Desigual

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Srijeda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja* 09:00 - 22:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Odjeću koja je odvažna i posebna pronađite u trgovini Desigual u shopping centru Supernova Zadar

Ako se volite isticati i nikada ne prolaziti nezamijećeno, svoje omiljene modne kombinacije sigurno ćete pronaći u Desigualu. Osebujan dizajn i specifičan stil su prve asocijacije na Desigual odjeću. Slobodno možemo reći da Desigual odjeća nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Desigual je dostupan u cijelom svijetu, a najbitnije dostupan je i u vašem omiljenom shopping centru Supernova. Trgovina Desigual smještena je u prizemlju shopping centra, u blizini zapadnog ulaza u centar.

Svaka nova kolekcija odiše vedrinom, prepoznatljivim uzorcima i bojama. Majice, lepršave haljine i bluze, suknje koje ostavljaju bez daha savršeno će Vaše ljetne kombinacije pretvoriti u kombinacije o kojima će cijeli grad pričati.  Najbitnije je da ih možete kombinirati sa udobnim japankama i sandalama te neizbježnim modnim dodacima poput torbi i ruksaka. Dolazak hladnijeg razdoblja, tjera nas na razmišljanje o slojevitom oblačenju. Upečatljivim kaputima, hlačama fantastičnih korojeva svoje zimske i tmurne dane pretvorite u vesele hladne dane pune veselih tonova.

 

Desigual brend koji se ističe

Desigual je brend koji osnovao Tomas Mayer 1984. godine u Barceloni.  Prepoznatljiv je po svojim asimetričnim krojevima, jarkim bojama, upečatljivim printevima i naizgled nespojivim uzorcima, koji u konačnici izgledaju jako atraktivno. Brend koji je jedinstven i nemoguće ga je zamijeniti s nekim drugim.

Desigual ima mnoge suradnje s poznatim kreatorima poput Monsieura Christiana Lacroixa.  No, slobodno možemo reći da to nije samo suradnja nego priča o uzajamnom poštovanju i ljubavi koja traje više od 10 godina. Zajedničke teme, strast prema bojama, uzorcima i zakrpama su samo neke dodirne točke koje ovu ljubav održavaju. Briljantni francuski kreator ove godine dizajnirao je zadivljujuću i vedru kolekciju koja slavi dolazak proljeća. Tema ove kolekcije je cvjetni print. No, može li nas cvijetni print ponovno  oduševiti? Naravno, kad ga Monsieur Christian Lacroix dizajnira za Desigual. Uz Mr. Christian Lacroix, Desigual također ima suradnje sa Stellom Jean i Johnsonom Hartigom.

Uz sve suradnje Desigual je brend koji brine o planetu. Nova održiva kolekcija napravljena je od organskog pamuka, recikliranih tkanina, održivih vlakana stvorena da pristaje Vama i planeti. Voli svijet je filozofija koja prikazuje sve radnje koje provodi Desigual u skladu sa (svojom) socijalnom i ekološkom predanošću. Naša namjera potkrepljena je opipljivim aktivnostima kroz koje tvrtka predstavlja svoje buduće ciljeve koji poštuju ljude i planet u skladu s održivim modelom proizvodnje. Neki od Desigualovih glavnih ciljeva su proizvodnja kolekcija od 50% održivih materijala do 2023., smanjenje utjecaja ugljika do 2025., postati ugljično neutralni do 2050. Ako ste u potrazi za jedinstvenim, posebnim, upečatljivim komadima, muške i ženke kolekcije uz neodoljive modne dodatke bit će pun pogodak i odličan spoj za Vaše nove outfite koji zasigurno neće proći nezamijećeno. Jedna od glavnih karakteristika Desigual dizajna je širok spektar boja i brojni uzorci. Šarenilo, po kojemu je ovaj brend prepoznatljiv, provlači se i kroz kolekcije za jesen i zimu, kao i kroz kolekcije za proljeće i ljeto. Ukoliko ste i sami vrlo odvažni kada je moda u pitanju, Desigual trgovina pravo je mjesto za vas.