Zlatarna Donat | Zadar | Supernova

Nakit je uvijek prigodan poklon - stvorite najljepše uspomene i razveselite drage osobe!

Zlatarna Donat

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Sofisticirani nakit Zlatarne Donat potražite u centru Supernova Zadar

Zlatarna Donat svojom vam dugogodišnjom tradicijom, iznimnom kvalitetom i fantastičnim dizajnom jamči odličan izbor nakita i najugodnije iskustvo kupovine. Poslovnicu potražite u prizemlju shopping centra Supernova Zadar i uživajte u bogatom asortimanu lančića, narukvica, ogrlica, privjesaka, prstenja, naušnica, broševa i ukrasa od zlata.

Sofisticirani komadi nakita, više su od modnog dodatka i ukrasa – osim što mogu upotpuniti odjevnu kombinaciju, odražavaju vašu osobnost te mogu biti predivna uspomena koja priča neku svoju posebnu priču. Posebno je atraktivna bogata ponuda zaručničkog i vjenčanog prstenja koje će biti vječna uspomena na najposebnije dane u vašim životima, a ekskluzivni dijamantni nakit, kao i ručno izrađeni zlatni nakit od 18-karatnog zlata idealan su izbor poklona za brojne prigode.

Upečatljive kolekcije rezultat su fantastičnog dizajna i najsuvremenije tehnike zlatarskog zanata te bezvremenske kvalitete.

Birate li svoj omiljeni komad nakita ili ste u potrazi za savršenim poklonom, stručno osoblje zlatarne na raspolaganju vam stoji za sva pitanja i nedoumice. Uz dobar savjet te mogućnost gotovinskog i kartičnog plaćanja kupovina će biti još jednostavnija, a izbor nakita pravi užitak.

Poklonite nakit koji stvara uspomene

Kroz dugi niz godina, još od svog osnutka 1969. godine, zlatarna Donat održava vrlo visok nivo usluge i asortimana, a u svojoj branši u samom je vrhu i simbol je vrhunske kvalitete.

Iskustvo i znanje, stil, decentnost i pristup kupcu, pažnja poklonjena svakom detalju, izvrsna lokacija, ukusno uređeni interijer i izložbeni prostor, elementi su na kojima je izgrađena tradicija koja zlatarnu Donat stavlja na prvo mjesto kad je u pitanju izbor i kupovina nakita. Bogata ponuda nakita od zlata i srebra  nudi modele prigodne za brojne uzraste i prigode kao što su vjenčanja, krštenja, krizme, rođendani, godišnjice i brojne druge. Želite li obilježiti posebnu prigodu drage osobe s potpunim povjerenjem odaberite nakit zlatarne Donat koji će ostati trajna uspomena, ali i praktičan modni dodatak.

U ponudi zlatarne Donat čekaju vas odlični modeli zlatnog i dijamantnog nakita, posebne linije vjenčanog prstenja, te prigodni pokloni poput medaljona, zlatnika, satova, okvira za slike i ukrasnih figura.

Osim vrhunskog nakita, zlatarna Donat pruža vam i usluge svih vrsta popravaka zlatnog i srebrnog nakita od strane stručnih majstora, smanjivanje ili proširivanje prstenja, kao i procjenu dragog kamenja koju vrši visoko školovano osoblje, s licencom sudskog vještaka za tu vrstu usluge. Posjetite zlatarnu Donat i uživajte u stručnoj usluzi i izboru omiljenog nakita.