Bla Bla Caffe | Zadar | Supernova

Odmor nakon kupovine još je bolji uz omiljenu kavu ili osvježavajuće piće.

Bla Bla Caffe

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafići i restorani

Uživajte u omiljenoj kavi u Bla Bla caffe baru centra Supernova Zadar

Bla Bla Caffe možete pronaći u prizemlju najnovijeg dijela shopping centra Supernova Zadar odmah pored trgovina Green Side i A1 telekoma.

Svakodnevnom ponudom omogućit će vam da se opustite i uživate u svojim dragocjenim trenutcima. Jedinstven koncept interijera i moderno uređenje izmamit će vam osmijeh na lice, a uz bogatu ponudu napitaka, brojnih domaćih i stranih pića te najukusnijih slastica uživat ćete nakon obavljenog shoppinga u gradu Zadru.

Profesionalni i šarmantno osoblje za vas će pripremiti sve što poželite iz aktualne ponude bilo da ste ljubitelj kave ili želite posebnu ponudu pića uz najkreativnije kombinacije. Svakim danom od 8 do 22 sata možete postati dijelom uspješne Bla Bla Caffe priče te provesti ležerno vrijeme sa svojim najdražim osobama i suradnicima.

Posjetite shopping centar Supernova Zadar, obavite uspješan shopping uz bogat izbor trgovina i uz brojne shopping pogodnosti kao što je Super subota, a nakon toga uzmite predah u ugodnom okruženju Bla Bla Caffea. 

Opustite se uz omiljeno piće

Bla Bla Caffe svoja vrata po prvi puta otvorio je 2018. godine i to upravo u shopping centru Supernova Zadar što je ujedno i prvi Bla Bla Caffe u Zadru. Od tada je Bla Bla Caffe jedno od omiljenih mjesta za popiti kavu ili osvježavajući napitak nakon obavljenog shoppinga u najvećem zadarskom shopping centru.

U modernom uređenju i u pastelnim bojama, možete provesti svoje omiljene trenutke opuštanja i ležernih druženja s prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Osobitu pažnju u Bla Bla Caffeu pridodaju samo kvalitetnoj usluzi, najboljoj bogatoj ponudi i profesionalnom osoblju koje će vam uljepšati dan.

Bla Bla Caffe uz prepoznatljiv logo postao je jedan od najatraktivnijih caffe barova u Zadru, ali i šire. Naručite jedan od prirodnih sokova, kavu i kolač, pojedite sladoled tijekom ljetnih dana, popijte najfiniji capuccino, kavu ili Nescafe u ugodnom klimatiziranom prostoru. Osim sjajne shopping destinacije, na adresi Ulice Akcije Maslenice 1 pronađite i sjajnu ponudu caffe barova među kojima je i Bla Bla Caffe. Uljepšajte svoje dane brojnim pogodnostima, najboljim shopping izborom u Zadru i šire, te uživajte u odličnom izboru pića uz Bla Bla Caffe ponudu.

Priuštite i najmlađima omiljenu kuglicu sladoleda od čokolade, vanilije, jagode, limuna i ostalim okusa iz najšire ponude u sklopu Bla Bla Caffea.