Bla Bla Caffe | Zadar | Supernova

Odmor nakon kupovine još je bolji uz omiljenu kavu ili osvježavajuće piće.

Bla Bla Caffe

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Akcije Maslenica 1
23000 Zadar
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafići i restorani

Uživajte u omiljenoj kavi u Bla Bla caffe baru centra Supernova Zadar

Bla Bla Caffe možete pronaći u prizemlju najnovijeg dijela shopping centra Supernova Zadar odmah pored trgovina Green Side i A1 telekoma.

Svakodnevnom ponudom omogućit će vam da se opustite i uživate u svojim dragocjenim trenutcima. Jedinstven koncept interijera i moderno uređenje izmamit će vam osmijeh na lice, a uz bogatu ponudu napitaka, brojnih domaćih i stranih pića te najukusnijih slastica uživat ćete nakon obavljenog shoppinga u gradu Zadru.

Profesionalni i šarmantno osoblje za vas će pripremiti sve što poželite iz aktualne ponude bilo da ste ljubitelj kave ili želite posebnu ponudu pića uz najkreativnije kombinacije. Svakim danom od 8 do 22 sata možete postati dijelom uspješne Bla Bla Caffe priče te provesti ležerno vrijeme sa svojim najdražim osobama i suradnicima.

Posjetite shopping centar Supernova Zadar, obavite uspješan shopping uz bogat izbor trgovina i uz brojne shopping pogodnosti kao što je Super subota, a nakon toga uzmite predah u ugodnom okruženju Bla Bla Caffea. 

Opustite se uz omiljeno piće

Bla Bla Caffe svoja vrata po prvi puta otvorio je 2018. godine i to upravo u shopping centru Supernova Zadar što je ujedno i prvi Bla Bla Caffe u Zadru. Od tada je Bla Bla Caffe jedno od omiljenih mjesta za popiti kavu ili osvježavajući napitak nakon obavljenog shoppinga u najvećem zadarskom shopping centru.

U modernom uređenju i u pastelnim bojama, možete provesti svoje omiljene trenutke opuštanja i ležernih druženja s prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Osobitu pažnju u Bla Bla Caffeu pridodaju samo kvalitetnoj usluzi, najboljoj bogatoj ponudi i profesionalnom osoblju koje će vam uljepšati dan.

Bla Bla Caffe uz prepoznatljiv logo postao je jedan od najatraktivnijih caffe barova u Zadru, ali i šire. Naručite jedan od prirodnih sokova, kavu i kolač, pojedite sladoled tijekom ljetnih dana, popijte najfiniji capuccino, kavu ili Nescafe u ugodnom klimatiziranom prostoru. Osim sjajne shopping destinacije, na adresi Ulice Akcije Maslenice 1 pronađite i sjajnu ponudu caffe barova među kojima je i Bla Bla Caffe. Uljepšajte svoje dane brojnim pogodnostima, najboljim shopping izborom u Zadru i šire, te uživajte u odličnom izboru pića uz Bla Bla Caffe ponudu.

Priuštite i najmlađima omiljenu kuglicu sladoleda od čokolade, vanilije, jagode, limuna i ostalim okusa iz najšire ponude u sklopu Bla Bla Caffea.