Poklon-kartica za svakoga

Najbolji poklon je u shopping centrima Supernova!

Super poklon s kojim ćete spojiti sve želje u jedno!
Super poklon s kojim ćete spojiti sve želje u jedno!

Bilo da je riječ o svečanoj obljetnici, rođendanskoj proslavi, darivanju povodom rođenja djeteta, maturalnoj večeri, proslavi diplome, blagdanskom poklonu, poslovnom darivanju ili nekoj drugoj važnoj prigodi, uz poklon-karticu nećete pogriješiti.

Darivanjem Supernova poklon-kartice omogućavate poklon koji traje čak 12 mjeseci što je ujedno i period u kojem se može obaviti shopping. Poklon-kartica odličan je izbor i za last minute odluke, a obradovat će i one najzahtjevnije.  

Poklon-kartice dostupne su za nadopunu u iznosima od 100 do 5.000 kuna te ih je moguće koristiti u svim shopping centrima Supernova Hrvatska.

PRAVILNIK O KUPNJI I KORIŠTENJU POKLON-KARTICA

  1. Poklon-kartica trgovačkog centra Supernova je sredstvo plaćanja istovjetno uobičajenim sredstvima plaćanja. Na sebi ima jedinstven identifikacijski broj. Supernova poklon-karticu moguće je koristiti za plaćanje više računa na više prodajnih mjesta, sve dok na njoj postoji neiskorišten novčani iznos. Poklon-kartica može se koristiti u svim Supernova centrima. 
  2. Poklon-kartice prodaju se na info-pultovima trgovačkih centara Supernova Garden Mall, Buzin, Karlovac, Zadar, Varaždin, Koprivnica i Colosseum.
  3. Poklon-karticu moguće je platiti gotovinom, te debitnim i kreditnim karticama istaknutim na info-pultu. Pri kupnji poklon-kartice, kupac dobiva potvrdu o terećenju. Račun R-1 potrebno je zatražiti prilikom kupnje poklon-kartice uz prethodnu najavu. Za informacije o mogućnosti kupnje business-to-business i plaćanju preko poslovnog računa, potrebno je kontaktirati računovodstvo društva m2 Centermanagement d.o.o. na e-mail adrese: rg@m2.co.at 
  4. Kartica se aktivira uplatom u iznosu od najmanje 100,00 kn, a najviše 5.000,00 kn, uz uvjet uplate iznosa stotice (100, 200, 500, 1.000, 1.100 itd). Kupljenu karticu nakon njezine aktivacije nije moguće vratiti niti promijeniti novčani iznos. Poklon-kartica ne izdaje se na ime i prezime kupca i/ili korisnika, prenosiva je, te za kupnju iste nije potreban identifikacijski dokument Rok važenja poklon-kartice je 12 mjeseci od njezine aktivacije. Rok važenja kartice kao i raspoloživi iznos moguće je provjeriti na info pultu ili u bilo kojoj trgovini koja prihvaća plaćanje Supernova poklon-karticama. Istu karticu nije moguće nadopunjavati novim iznosom.
  5. Poklon-kartice moguće je iskoristiti na prodajnim mjestima u svim trgovačkim centrima Supernova, osim na prodajnim mjestima zakupnika koji internom odlukom ne sudjeluju u projektu Supernova poklon-kartica, a koji su istaknuti na stranici www.supernova.hr
    Plaćanje Supernova poklon-karticom moguće je samo ako postoji raspoloživ iznos na kartici. U slučaju da iznos na kartici nije dovoljan za plaćanje ukupnog iznosa kupnje, korisnik je dužan nadoplatiti razliku od raspoloživog iznosa poklon-kartice do ukupnog iznosa računa.
  6. Oštećene ili na drugi način neispravne poklon-kartice prodavači nisu dužni primiti. U slučaju sumnje na krivotvorenje poklon-kartice, prodavač je isti dužan zadržati i o tome obavijestiti voditelja trgovačkog centra.
  7. Poklon-karticu nije moguće zamijeniti za novac.
  8. Izdavatelj poklon-kartica je društvo m2 Centarmanagement d.o.o.